20.11.2015

William 9kk

Kuten jokainen kuukausipostaus alkaa niin samoin tämä, "En voi ymmärtää miten aika on mennyt näin nopeasti ja vauvani on jo näin iso". Ei kai hän enää edes mikään vauva ole, vaan pieni poika?
Mutta minulle hän on aina pieni vauvani, meidän vauvamme, kuopuksemme<3.

Tämän kuukauden aikana William on oppinut tosi paljon. Noin kuukausi sitten otti ensimmäiset konttausaskeleensa ja nyt konttaa jo kovaa vauhtia. Nousee ylös tukia vasten ja osaa ottaa pari askelta tuen kanssa itse. Tämä myös näkyy yöllä, heräilee usein ja nousee ylös seisomaan jo ennenkun on ehtiny herätä kokonaan. 
Vihdoin ja viimein syödään taas kunnolla, kun flunssa on historiaa. Kaikki ruoka maistuu. Mutta syö 1/3 osa isosta purkista, että ei vielä paljoa syö, mutta edes jotain. Yöllä herää usein ja haluaa maitoa. Ajattelin kokeilla antaa vettä maidon sijasta.
Nukkuu 2 päikkärit, joskus vain yhdet niinku esim tänään. Ja nyt on iha väsy mutta ei anna itsensä nukahtaa vaan nousee kokoajan ylös seisomaan.
Yöunet kestää 20-07:30, ja siinä välissä tuhat herätystä.
Päikkärit kestää 1-2h. 
Enään ei vierasta yhtä pahasti kun ennen. Mutta välillä vähän kuitenkin. William on muutenkin tosi herkkä ja itkee helposti vaikka ja mistä, jos esim seisoo eikä osaa tulla itse alas istumaan ja sitten "tippuu" pyllyleen niin voi alkaa huutamaan koska oli "liian korkea pudotus". Ennen olin aina heti siinä lohduttamassa, mutta nyt en enään aina, vaan sanon että kaikki hyvin ja hetken päästä hän jo jatkaa leikkejään. 
William on paljon mukana isosiskojensa kanssa leikeissä, rakastaa sitä. Ja kun isosiskot katsoo lastenohjelmii niin hänkin voi usein jähmettyä tuijottamaan tv:eetä, Mini frozenfani <3.

9kk ei ole neuvolaa, niin mittoja joudutaan odottamaan vielä kuukausi. Mutta painava poju on.

Käyttää 5koon vaippoja ja vaatteissa 74. 


 Mä oon ihan hukassa että miten poikien tukka kuuluu olla, koska enmä sitä voi antaa kasvaa ulos samalla tavalla kun tyttöjen, tätähän pitää jossai vaihees leikatakkin, mutta miten? :D
Williamilla nyt jo paksu pitkä tukka niskassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3