1.11.2015

Heijastinpipot

Syksyn pimeys vaan aikastuu kokoajan ja jo kello 16 alkaa hämärtää. Tylsää kun ei ulkona voi olla samalla tavalla kun valoisalla. Me kun yleensä vielä ulkoillaan mielummin iltapäivällä kun aamupäivällä. 
Mutta koska tulee ulkoiltua iltapäivällä pimeässä on hyvä olla heijastimet näkyvällä paikalla jotta sinua nähdään. Ja yks hyvä näkyvä paikka on pipo. Me *saatiin lapsille uudet pipot jossa pipon kuva on heijastinkalvosta tehty. Siis aivan mahtava idea! Haalareista löytyy kans heijastimet. Huonot kuvat mutta ajaa asiansa!

Pipot design by Kira 7v, jonka äiti Sara sitten toteuttanu.

Tästä pääset pipojen Facebook sivulle tilamaan omasi :)

Värejä ja kuvioita on paljon erillaisia.

Kuva By Kiran fb sivulta

Kuva By Kiran fb sivulta


Käykäähän kurkkaamassa ja mahdollisesti tilamaan omanne teidän lapsille jotta näkyvät pimeässä :).

*Yhteistyössä BY KIRA


5 kommenttia:

 1. Oi miten kivoja pipoja, ja ihania lapsosia siellä <3

  VastaaPoista
 2. Hei! Onko by KIRAn tuotteet oikeasti TUKESin kriteerit täyttäviä heijastimia? Olen vaan kuullut tapauksista, joissa heijastavaa tuotetta on myyty heijastin termillä, jolloin tuotteen myyjällä on myös vastuu tuoteturvallisuudesta. Näitä juttujahan on, että lehdessä asti on ilmoitettu tuotteiden ostajille, ettei tuote suinkaan ole "heijastin" vaan "heijastava tuote".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. By KIRA vastaa: "By KiRA- Heijastinpipoissa käytetty heijastinkalvo on 3M valmistajan, liikenneministeriön suosituksien mukainen (heijausteho 50 candelaa). Kalvossa on myös ECE 104 hyväksyntämerkintä".

   Poista

Kiitos kommentista <3