11.11.2015

VASTAUKSET!

Tässä tulee vastaukset kysymyksiinne. 

Mua kiinostaa paljon teidän häät tuli maksamaan(jos mukaan lasketaan kaikki! Korttien vaihto, ruoat, koristeet, vaatteet yms)
Tää on vaikee. Koska häistä jo puoli vuotta. 
Häitä siis vietettiin seurakuntalolla joka oli ilmainen koska samaan aikaan julhittiin Williamin ristiäiset. Kortit maksoi kai jtn 20e. Meillä ei ollu ruokaa mutta kakkuja, pullaa jne. Ja anoppi teki melkein kaikki niistä. Koristeet tuli kans anopilta. Miehen pukuun meni 60e. Mun mekko oli se minkä tytöt hankkivat minulle polttarimekoksi, mutta anoppi muokassi sitä vähän ja se oli meille häälahjana. Mun hääkengät makso 30e. Sormus maksoi 350e. Hiukset ja meikit teki anoppi. Muistinkohan kaiken? Eli meni noin, 500e.

Millä mielellä aloitat työt? Olisiko ollut kiva jäädä vielä kotiin? Miksi aloitat työt juuri silloin kun aloitat?
Hyvällä mielellä aloitan, kai! Siis odotan niin paljon että saisin muuta elämääni kun vain kotona olemista. Rakastan lapsiani mutta olen ollut kotona nyt 4v ja se alkaa tuntuakin siltä. Silti vähän haikealta tuntuu laittaa William päiväkotiin vain vuoden ikäisenä. Aloitan työt siksi että William täyttää vuoden ja on melko valmis päiväkotiin. Ja saamme sitten enemmän rahaa perheeseen. Aloitan työt maaliskuussa 2016.

Haluatteko asua loppuelämänne porvoossa?
Haluamme.

Oletteko olleet ulkomailla? Olisiko suunnitelmissä päästä?
Me olemme mieheni kanssa käyneet Tallinnassa ja olleet sielä yhden yön hotellissa. Emme ole perheenä käyneet missään. Olisi kiva käydä laivalla kaikki, Mutta taidamme odottaa että lapset vähän vanhempia että muistavat sitten jotain kans.

jos teille tulisi vielä yksi tyttö ja yksi poika mitkä olisivat heidän nimensä? ( tähän olisi kiva kuulla oma vastaus teiltä kaikilta, myös lapsilta)
Diana: Aada ja Lucas.
Mankku: Lucas. Tyttönimee ei keksiny.
Tytöt eivät osanne sanoa mitään. :D

mikä on julian mielestä ihaninta äidissä?
Ei oikein osannut vastata kysymykseen, sanoi että äidillä on keltainen tukka :D

mikä on saran lempipuuhaa isin kanssa?
Riehuminen.

Haluisitko muuttaa elämäntilanteestasi jotain?
Haluan asua isommassa asunnossa/talossa. 

Mikä Williamin nimeksi olisi tullut jos hän olisikin ollut tyttö? :)
Jos mä oisin saannut päättää niin Aada. Mies ei oikein siitä tykänny.

Mikä sinun koko nimesi on?
Diana Alexandra Michaela

Mitä jos miehesi ei olisi ikinä halunnut lapsia olistteko pysyneet yhdessä siitä huolimatta?
En usko..

Minkä ikäinen olit kun aloit odottaa Juliaa? 
22v.

Muistelisin että sinulla on ollut kohdunulkoinen raskaus, miten se huomattiin ja miten se erosi normaali raskaudesta. Mitä sitten tehtiin? Millä viikolla olit kun raskaus meni kesken tai keskeytettiin?
Se oli ihan kun normaali raskaus. Kaikki oireet tuli normaalisti. Vasta rv 10 aloin vuotaamaan verta ja soitin sairaalaan, käskivät tarkastaa tilannetta ja soittaa uudestaan jos tulee enemmän. Lopetin puhelun ja menin vessaan ja verta alko tulemaan vielä enemmän kun äsken. Soitin uudelleen ja käskivät näytille. Muistan kun äitini, isäpuoleni ja exäni kanssa mentiin sairaalaan. Mua pyydettiin huoneeseen johon menin yksin. Ultrasivat mahan, ja puhuivat sellaisia sanoja joita en ymmärtäny. Sitten sanoi että täällä ei näy sykettä eikä vauvaa. Sitten sanoivat että vauva munanjohtimessa(?) Ja sillä ei ole mahollista jäädä eloon, jos ees oli enää elossa? En muista. Sain ajan tyhjennykseen. Menin ulos huoneesta äitini ja muitten luokse ja kun näin äitini purskahdin itkuun ja hän myös. Se oli kauheeta. 
Jouduin sitten "synnyttää" vauvan sairaalassa että näkisivät että kaikki tuli ulos minkä kuulukin tulla. Tyhjennys meni hyvin eikä sattunut ollenkaan.  JA pääsin kotiin samana päivänä.

Kun olet itsekin ollut melko nuori äiti, mitä mieltä olisit jos tulisit mummoksi vaikka 13 vuoden päästä? Tai Julia saisi vaikka lapsen 15vuotiaana? 
Olishan se aika kauheeta jos päättäisi saada vauvan jo 15 vuotiaana. 15-vuotias on vielä lapsi itsekkin. Mutta minähän en siitä päätä eli tottakai tukisin ja auttaisin.

Mitä mieltä miehesi olisi jos teidän lapsista joku tulisi teiniäidiksi/isäksi?
Riippuu minkälainen olisi äitinä/isänä. Jos on huolehtiva ja elämä kunnossa niin mikä siinä. Mut sit taas jos ei niin ei oo hyvä juttu.

Mikä on haaveammattisi ja oletko opiskellut itsellesi mitään ammattia?
En oikeastaan tiedä mikä mun haaveammatti on?! Ehkä työskennellä sisustuksen parissa jossai sisustuskaupassa? :) En ole opiskellut itselleni ammattia. Aloitin lähihoitajakoulutuksen mutta jäi kesken enkä tule viemään sitä loppuun. Koska en halua työskennellä sen parissa.

Mitkä ovat tyttöjen haaveammatit?
Eivät ymmärtäneet kysymystä kun esitin sen heille.Tulitko helposti raskaaksi?
Tulin! Kun ruvettiin puhumaan ekasta lapsesta ja päätettiin että saa tulla kun on tullakseen niin meni kk ja olin raskaana. Sarasta tulin raskaaksi ennenku alettiin puhua toisesta. Tosin emme käyttäneet ehkäisyä. Williamia ei haluttu vielä muutamaan vuoteen ja käytössä oli vielä kondoomi. Kerran jäi pois ja tulin heti siitä kerrasta raskaaksi. :DEli kyllä! Tulen helposti raskaaksi.

Haluatko vielä lisää lapsia, eli onko neljäs lapsi haaveissa? Tyttö/poika?
Ikuinen vauvakuume <3 Mutta en usko että meille tulee enää lisää lapsia. En sano ettei IKINÄ enää tai KOSKAAN, koska koskaan ei voi tietää. Mutta en usko. JOS tulis niin toivoisin tyttöä <3

Aiotko aloittaa/oletko jo aloittanut käyttämään pillereitä/muuta hormonaalista ehkäisyä? 
Syön pillereitä.

Harrastatko mitään liikuntaa tai urheilua? Ja jos niin mitä? Ja jos ei miksi?
En harrasta mitään salilla käyntiä tai silleen mutta käydää perheen kanssa kävelyillä, kotona teen vatsoja ja käsijumppaa, pitäisi enemmän ja alkaa taas käymään lenkeillä. Tällä hetkellä en ehdi salilla käymään(tekosyy) :D 


Kiitos kaikille kysymyksistä. :)


3 kommenttia:

  1. Ihana "äidillä on keltainen tukka" :'D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D Oisit kuullu kun olin laittanu värinpoistoainetta illalla kun lapset jo nukku nii Julia seuraavana aamuna "mamma, sulla on sininen tukka".. vastasin että ei ole.. nii sano et "sulla on keltanen tukka" ja nyt hokee sitä vähän välii :D

      Poista

Kiitos kommentista <3