8.11.2015

Meidän isänpäivä

Kerroinkin jo edellisessä postauksessa meidän aamusta täällä tänään. 
Päivällä mentiin lasten isoisoisän luokse kahville ja kakulle. Lapsista huomasi siellä että olisivat tarvinneet päiväunet, olivat vähän ylivillejä mutta pärjättiin.

Sieltä lähdimme ajaamaan helsinkiin vaarin/isäpuolen luokse. Meillä on ollut joka vuosi tapana käydä Raxissa syömässä ja teimme niin myös tälläkin kertaa. Kun saavuimme Forumiin missä aina käydään niin siellä ei enään ollutkaan Raxia. Se oli lopettanut. Mentiin sitten Forumin alakertaan katsomaan mitä ravintoloita siellä oli. Alakerrassa oli kiinalainen ravintola, Steak food ravintola ja Kebabpaikka. Päädyttiin kebabpaikkaan. En ole elämässäni saannut niin hyvää palvelua missään kebabpaikassa, olivat ystävällisiä, antoivat hyvän tarjouksen, lapset ottivat yhden lastenaterian yhdessä ja saivat lisälautasen jotta saisivat omat lautaset! Laittoivat meille isomman pöydän, auttoivat kantamaan juomat pöytään. Siis olin niin yllättynyt tästä kaikesta! Lapset sai karkkia jälkkäriksi. Ihana paikka<3.
+ että ruoka oli hyvää.Ruoan jälkeen mentiin isäpuolen luokse kahville vielä. Minä kävin siellä läpi vanhoja tavaroita ja otin mukaani joulukoristeita, nukenvaatteita ja minun vanha takki joka menee Julialle varmaan ensi talvena, aivan ihana<3 Vaikka yleensä en tykkää niistä vaatteista mitä itse olen käyttänyt lapsena, muoti vähän muuttunut siitä.Äsken tultiin kotiin ja lapset nukahtivat melkein heti sänkyihinsä - pitkä päivä takana ja ovat vaan nukkuneet puoli tuntia autossa. 
Mäki oon aivan loppu ja valmis menemään nukkumaan. Mutta en silti malta. Sain omaa-aikaa kun mies meni kaverinsa luokse kahville.

Hyvää isänpäivää!
Toivottavasti myös teillä oli mukava isänpäivä tänään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3