19.11.2015

Joulukorttikuvaukset

Olemme lähettäny joulukortteja läheisille meidän lapsista joka vuosi (paitsi viime vuonna). Olemme itse ottaneet kuvat ja sitten teettänny ifolorin kautta niistä joulukortit.
Tänään kävin ostamassa tytöille jouluvaatteet kuvaa varten. Williamille löyty jo kotoota jouluisat vaatteet, valkoinen kaulusbody ja punaiset farkut jotka sai kummitädiltään.
Kuvat eivät oikein onnistunu, Koska lapset eivät yhdessäkään katsonu samaan aikaan kameraan. Eli luulenpa että kokeilemme ensi viikolla uudestaan jolloin mies saa olla mukana auttamassa. Paljon helpompaa niin. Ajattelin kuitenki jakaa nämä kuvat teidän kanssa.


Sara karkasi lopussa. Ja tytöille pitää hankkia tonttulakit. Tuo valopallosarja oli hyvä ideana, mutta huono toteus koska sen takia William ei oikein suostunu kameraan katsomaan koska pallot kiinnostivat liikaa. :D

Teetättekö te joulukortit näin? Vai lähetättekö normi joulukortit? Vai ei ollenkaan?


2 kommenttia:

  1. Mä henkilökohtaisesti vihaan niitä joulukortteja, joissa on toisten lapsia, eläimiä jne. Miksi vihaan? Koska tavallisen kortin voi tammikuussa nakata uuninsytykkeeksi mutta valokuvakorttien kanssa tulee syyllisyys. En voi heittää menemään. Koska tuntuu pahalta. En voi myöskään säilöä kaikkia, koska niitä tulee joka vuosi ainakin viisi ja mitä ihmettä mä teen tuttuni/sukulaisen lapsen kuvakortilla? Niinpä olen viime vuosina ollu kylmä ja heittänyt ne menemään. Paitsi Olivian serkkujen kuvat. Ne laitan valokuva-albumiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on muuten kans totta. Itse olen kans heittäny roskikseen paitsi sukulaisten kuvat, tai jos olisi kummilapsi tai jtn :)

      Poista

Kiitos kommentista <3