13.11.2015

Perjantai 13.

Onko se tiedän onnenpäivä vai epäonnenpäivä?
Minulle se on aina ollut ihan normipäivä. Ei ole ollut mitenkää enemmän onnenpäivä tai epäonnenpäivä. Viettääkö ihmiset sen jotenki erikoisella tavalla? Vai pidättekö sen ihan normipäivänä kun mikäkin muu päivä?
Meillä eletään ihan normaalia perjantaipäivää.
Käytiin heti aamusta kaupungilla, kiristämässä Saran laseja, apteekissa ja kaupoissa.  Ostimme myös vähän tarvikkeita yhteen projektiin josta tulen kertomaan viikonlopun aikana kun se valmistuu.
Julialle piti ostaa sukkahousuja. Sitten vaan ruokajuttuja. Ostin uuden suklaalevyn, näytti niin hyvältä. Syön sen illalla niin silloin tulee varmaan kuva siitä instagramiin.

Tänään on miehen viimeinen talvilomapäivä, onneks on vielä kotona viikonlopun kuitenkin.
Tämä viikko on mennyt todella nopeasti, eikä ole ollut edes kelejä ulkoiluun. Mä odotan jo talvea ja lunta! ja JOULUA! Haluan nyt jo koristaa kodin jouluisaksi!

Palataan vielä hetki tämän päivän päivämäärään, Eli perjantai 13. päivä, mun on pakko kertoa että yks mun parhaista ystävistä on syntynyt perjantai 13. päivä ja sen huomaa :D. Hän on niin epäonninen ihminen. Jos jollekkin sattuu kaikkea niin hän on yksi niistä ja samaan aikaan kaatuu sitten kaikki :D Hän on varmaan omistanut 13325 puhelinta, aina ne menee rikki, katoo tai tippuu vessanpönttöön. Hän on saannut autonsa liukumaan mäkeä alas kun on ollut skrapaamassa autonikkunoita ja tietenkin auto liuku suoraan naapurin autotallin seinästä läpi :D. Aika huno tuuri, mutta en voinnut kun nauraa kun kuulin tästä. Tällästa tapahtuu VAIN just hänelle. Tarinoita hänestä löytyy tusina ja millään en nyt tällä hetkellä muista lisää. Mutta voitte vaan kuvitella.
Tottakai hänen elämässä tapahtuu hyviäkin asioita eikä aina vaan epäonnea.Onko teille sattunut mitään perjantai 13. päivänä?


2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3