4.11.2015

Millainen 2vuotias meillä asuu?

Uhmaikä
Saralla alkoi uhma heti ensimmäisen syntymäpäivän jälkeen ja edelleen jatkuu. Hän on kovatahtoinen ja jos ei saa haluamansa niin voi lyödä, heittää tavaroita ja huutaa. Hän rakastaa karkaamista eikä todellakaan tottele jos hänen peräänsä huutaa. Häntä ei siis voi päästää vapaaksi missään missä on autoja lähellä. Kiukuttelee jos ei saa tuttia sillon kun itse haluaa ja voi kiukutella vaikka monta tuntia sen takia. Jos häntä komentelee niin suuttuu kans. 
Hän tykkää muista lapsista mutta yks kaks voi lyödä niitä, viedä leluja pois käsistä tai jtn muuta yhtä ilkeetä. Juliaa hän kiusaa usein ja tahallaan vie Julian lelut käsistä ja juoksee karkuun.


Pottailu
Nyt on alkanut itse haluamaan potalle ja usein, aina kun vaihetaa vaippa niin käy potalla. Joskus ottaa itse vaipan pois koska haluaa potalle. Ollaan kokeiltu olla vaan alushousuilla mutta ei meinaa ihan vielä muistaa käydä potalla silloin.

Syöminen
Sara on aina ollut hyvä syömään ruokaa. Syö ja paljon. Leivästä ei oikein välitä mutta joskus sekin uppoa, aamu ja iltapalaksi haluaa mieluiten jugurttia. Lempiruoasta en tiedä kun kaikkia uppoaa. Salaateista ei oikein välitä mutta tomaatti menee joskus.


Nukkuminen
Nukkuu hyvin 19-06/07. Joskus on herännyt myöhään illalla mutta ollaan nopeasti saatu takaisin nukkumaan. Jos Julia herää ja alkaa leikkii niin Sara tekee samaa vaikka kuinka väsyttäis. Ei malta nukkua jos ei toinenkaa. Ennen Sara oli se joka nukahti aina heti ja ennen Juliaa. Nykyää se on toisinpäin että Sara ei saa heti unta mutta Julia kyllä.
Päikkärit Sara nukkuu onneks edelleen ja ne on kestoiltaan 1-3h. Riippuu siitä että saako nukkua rauhassa ilman mitää häiriöääntä.

Lempileikit
Nuket! Mutta myös pallo, palapelit ja piirtäminen. Mielikuvitusleikit Julian kanssa on kans hauskat. 

Saran serkku 1v ja Sara 2v, Heillä on vain 2cm eroa :)

Auttavainen
Sara on todella auttavainen tyttö, auttaa mielellään melkein kaikessa, kuten purkaa ruokakassit, ruoanteko, William kanssa jne. Siivoamisessa taas ei ollenkaa! Ei vaikka kuinka lahjois.


Tein tällaisen samanlaisen postauksen myös Juliasta kun oli 2v
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3