4.11.2015

Isänpäivälahjoja

Isänpäivä 2012

Isänpäivä 2014

Mieheni on saannut kokea 3 isänpäivää ja tänä vuonna vietetään jo hänen 4 isänpäivää, ensimmäistä kertaa 3 lapsen isänä. 
3 ensimmäistä vuotta olen vähän auttanu lapsiani antamaan isälleen jotain, Kuten isämukin ja isä t-paidan. Mutta nyt tytöt alkaa olemaan niin isoja jo että voivat itse askarella jotain isälleen. Julia esim askartelee jotain päiväkodissa ja me askarreltiin Saran kanssa täällä kotona tänään isälle isänpäiväkortin ja samalla vaarille. 
Eihän meidän äitien oikeesti tarvitsee mitään miehelle ostaa isänpäivänä, eihän se meidän isä ole. Mutta ymmärrän sen että tekee sen kuitenkin koska lapset ei itse vielä osaa. Ja voihan se samalla olla kiitoslahja koska on niin mahtava isä omalle lapsilleen <3.

Ensi vuodesta mun ei tarvitse enään auttaa askartelussa kun kaikki lapset on päiväkodissa ja askartelevat siellä isälleen sitten ja mulle :).
Koska pakko myöntää että mä inhoon askartelemista :D.

Mutta itse tulen kuitenki joka vuosi tarjoamaan miehelle aamupalan sänkyyn tai en ehkä joka vuosi, koska lapset varmaan osaa senkin joskus sitten itse. Muistan ainaki itse että me mun sisarusten kanssa tehtiin se myös sitten itse kun oltiin tarpeeks vanhoja.

Isänpäivää me vietetää silleen että ensiksi ollaan aamupäivä kotona perheen kesken ja sitten käydään kans miehen ukilla ja sitten lasten vaarin luona. 

Ostattekote miehillenne jotain lahjaa? Vai askartelettekote lasten kanssa yhdessä jotain?
Miten te vietätte isänpäivää?


PS! Muistakaa osallistua ARVONTAAN!

2 kommenttia:

  1. Mitä siis annatte tänävuonna isälle lahjaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen julkaisen täällä vasta sunnuntain jälkee :)

      Poista

Kiitos kommentista <3