2.11.2015

Ei mikään vauva enään

Jep! William ei ole enään mikään vauva, vaikka meidän vauveli hän tulee aina olemaan <3.
Konttailee jo kovaa vauhtia ympäri kämppää, tutkii kaikkea ja kokoajan löytää hänen kädestä jonkun liian pienen esineen. Hän ei ole kertaakaan laittanut suuhun mitään liian pientä johon voisi tukehtua.
Kissan perässä konttailee kans ja se on kiva kaveri.

Uusinta on nyt ollut ylösnouseminen polvilleen kaikkea vasten. Ja monesti on suuttunut kun ei päässyt ylös jaloilleen. 


Eilen kun kävin ystävän kanssa kahvilla niin mies laittoi viestiä että William oli noussut ylös jaloilleen sohvaa vasten. :') Ei mennyt kauan niin oppi senkin sitten. Ajattelin tänään että varmaan vahinko koska ei ollut tehny sitä uudestaan niin että minäkin pääsisin näkemään. Koitin sitten laittaa päikkäreille iltapäivällä ja kun kuulin että ei nukahtanu ja menin katsomaan niin siellä hän seisoi jaloillaan pystyssä. Sängyn pohja oli siis pakko laskea TÄNÄÄN! Ja niin me myös teimme miehen kanssa. Nyt pinnis näyttää todella isolta pienelle vauvallemme, ihan kun olisi enemmän tilaa. 


Pieni vauvani nukahti tänään syliini 18 aikaan kun jäi ne iltapäiväpäikkärit välistä. Tuolla se nyt tuhisee omassa sängyssään onnellisesti <3.


On se vaan niin kamalaa kun nuo vauvat kasvaa aivan liian nopeasti isoiksi. Silti niin ihanaa saada seurata heidän kasvua ja kehitystä <3.


2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3