14.11.2015

#prayforparis

Ihan kauheita tapahtu eilen maailmalla, Ranskassa. Olin eilen todella myöhään hereillä koska en edelleenkään osaa nukkua ilman mun miestä ja se oli ulkona kavereittensa kanssa. Kulutin aikaani facebookissa, ja vastaan tuli yhdessä fb ryhmässä tästä, Järkytyin toden teholla. En tiennyt mitä ajatella tai tehdä. Pelottikin koska olin yksin. Kävi sääliksi kaikkia siellä, jotka siellä kuoli ja loukkaantui ja varsinkin niitä joka kaiken näki omin silmin ja muistavat varmaan todella pitkään tämän kaiken. Ei tollasesta noin vain toivu. Miten ihmiset täällä maan päällä voivat olla näin kauheita? Tappaa ihmisiä tuosta noin vain, viattomia ihmisiä! Äitejä ja isijä! Jättää lapsia ilman vanhempia..!! En ymmärrä! Olen surullinen ja samalla niin vihainen. Sitten mennään vielä tappamaan itsensä kaiken lisäks! Nössöjä sanon minä! Olisivat suoraan vaan tappaneet itsensä!

Väkisin käy mielessä että voiko näin tapahtua myös täällä suomessa? Olemmeko enään turvassa missään? Välillä mietin että miksi synnytyin lapsia näin kamalaan maailmaan. Minkälaista elämää he tulevat elämään ja minkälaista täällä sitten on kun he ovat isompia?

Tällasta ei pitäisi miettiä, tiedän. Mutta minkäs sille mahtaa..

Sytytin kynttilän Pariisin uhreille <33 kommenttia:

 1. Tämä onkin todella pelottavaa! En usko että suomessakaan voi olla turvassa tälläseltä täysin ainakaan. Juuri lehdessäkin luki kuinka isis on lähettänyt pakolaisten mukana eurooppaan 2000 järjestön sotilasta. Ensimmäiset näköjään jo ehti iskeä pariisissa. Näitä hyvin todennäköisesti on myös suomessa. Täytyy vain toivoa että mitään tälläistö ei tapahtuisi enään missään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä väkisin pelottaa että tapahtuuko täällä sama :(

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Kiitos kommentista <3