28.11.2015

Meidän pikkujoulu

Me olemme aina viettäneet perheen kesken pikkujoulua, eli siis äitini kanssa, ihan aina.
Ja olen jatkanut sitä perinnettä oman perheeni kanssa. 

Ostimme lapsille parit paketit lahjaksi ja laitoimme ne kuusen alle ennenku menimme nukkumaan. 
Aamulla kysyin tytöiltä että oliko joulupukki käyny yön aikana. Ja oli se. Innoissaan he avasivat lahjansa, Julia sai palapelikirjan (Frozen tietenkin!), Sara sai nukelle matkarattaat ja William sai soivan lelun.
Keitin sitten meille riisipuuroa aamupalaksi. Aamupäivän olimme vain kotona, minä vaihtelin järjestystä olkkariin (Siitä tulossa postaus) ja siskoni kävi kahvilla. Saran päikkäreitten jälkeen laitoin lapsille jouluisat vaatteet päälle ja mummi tuli käymään nopeasti. Sitten suuntasimme kohti Helsinkiä, vietiin lapset mummolaan missä siskoni ja miehen veli katsoivat lasten perään kun me kävimme Ikeassa( Ostokset tulee samaan postaukseen missä kerron olohuoneen muutoksesta). Sitten tulimme takaisin mummolaan. Söimme karjalanpaistia ruoaksi ja torttuja jälkiruoaksi. Joulupukki oli käyny myös mummolassa :O. Tytöt saivat frozen värityskirjat ja suklaakalenterin ja me saimme mieheni kanssa hienon purkin missä on karkkia ja suklaakalenterit. Me annoimme äidilleni ja hänen miesystävälleen diylahjan, näette yhdessä blogijoulukalenteriluukussa sitten että minkälaisen.
Olimme kotona joskus 19 jälkeen ja lapset söivät iltapalaa ja menivät heti nukkumaan. Julia ja William nukahtivat heti mutta Sara keksi kokoajan tekosyitä ettei tarvitsisi mennä nukkumaan, nyt onneks kuitenki nukkuu. Mies lähti pesee autoa ja moikkaamaan kavereita ja minä jäin kotiin sisustamaan <3.Miten te vietätte pikkujoulua? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3