30.9.2013

Sunnuntaina

Eilen aamulla lähdettiin TAAS miehen isän ja vaimon luokse. Kun autoa piti vielä vähän korjailla..
Tällä kertaa oli vähän nopeampi visiitti ja pästiin lähtemään sieltä jo ennen 14. Ei siinä muuten, mut mulla oli vähän tylsää tällä kertaa.

Lähdettiin ajelemaan kaupunkiin ja sitten miehen veli soitti et voitais alkaa lähtee auttaa yht kaverii muutossa, Soitettiin anopille et ottaako Julian hetkeks hoitoon, ja ottihan hän :) 
Mentiin sitten auttamaan kaveria muutossa, se oli kyllä aika rankkaa, mutta kannoin niin paljon kun jaksoin, lopussa piti sitten lopettaa ennen muita, kun mahaan alko sattuu sen verran.
Muutto sujui onneks nopeasti kun oli monia kantajia.
Muuton jälkeen mentiin miehen veljen ja hänen tyttöystävänsä kanssa mäkkiin syömään.
Ja sen jälkeen menimme kaikki anoppilaan kun niittenkin 4kk ikäinen tyttö oli sielä hoidossa. Mummilla oli menny hyvin molempien lapsien kanssa ja Julia oli ollu tosi kiltisti pikkusen kanssa, mikä on hyvä kuulla :). Julia kyllä tykkää pienemmistä lapsista, mutta osaa kans olla vähän liian innokas "hoitamaan".
Tultiin sitten kotiin ja Julia nukahti heti autoon niin siirrettiin vaan omaan sänkyyn. Hetken päästä kuuli kun Julia huusi "Pappaaa, pappaaa?" :D Ihana pikkunen <3
Vaikka Julia nukahti 20:30 niin silti halus nousta tänään 7 -.- Koitin kyllä että ois jatkanu unia mut ei.

Mun maha oli tosi kipee koko loppuillan sitten muuton jälkeen. Ei siis supistanu vaan särki sillee tosi oudosti ja tuntui et maha irtoo. Onneks nyt on jo parempi, vähän tuntuu eilisestä aralta, mutta ei paljoo.

Eilen ei tullu otettua mitään kuvia, niin niitä ei nyt ole :(.
Taskaan ei olla oltu kotona paljoo koko vklp niin se tietää sitä että on paljon siivottavaa täällä kotona.. Julian lelut on ympäri kämppää, mun vaatteet ja tiskiä on.
Kohta hyökkään noitten kimppuuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3