12.9.2013

Torstai

Oon tänään yrittäny siivoo tällee pikkasen, mikään huone ei vaan tässä kämpässä pysy siistinä kun täällä asuu tuo pikkuinen Julia :D. Äitini kävi koulunsa jälkeen kylässä ja naapurikin tuli nopeasti käymään. Miehenikin pääsi TAAS aikasemmin töistä ja mentiin illalla kävellen tohon ostarille syömään ja käytiin samalla kaupassa, sen jälkeen Julia oli aivan puhki, kun ei nukkunu kun yhet päikkärit, eli hän nukahti heti sänkyyn kun sinne laitoin :).Yksityiskohtia Julian huoneesta, sain siivottua senkin, huomenna se varmaan näyttää taas samalta kun eilen -.-. Vaihdoin Jullelle kans petivaatteet niinku meijänkin sänkyyn.

Yksityiskohtia kodista

Meijän kisu <3
Jos sitä kohta lähtis nukkumaan.. Että jaksaa heräillä Julian kanssa aamulla, se kun meni nukkumaan 19:30.
Viime yönä se nukkui 19-7:30 putkeen, ilman yhtäkää her'tystä, yleensä se herää parikin kertaa kun noin aikasin menny nukkumaan. Toivotaa et ens yö oli samanlainen ;).
Huomenna mennään mun äidin ystävän kyydillä Helsinkiin ja shoppailemaan. Julialle pitää ostaa; Kumpparit, talvipipo, hanskat ja talvikengät AINAKI! Ja vauvalle se kypärämyssy + varmaan joku talvipipo, tuttipulloja jne :)

Tänään rv 34+5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3