23.9.2013

Viikonloppu

Viikonloppu on ollu täynnä kaikkee, niin en oo ehtiny ollenkaan kirjoittaa blogiin. Siks tulee koko viikonlopusta nyt tähän samaan.

Perjantaina mentiin Julian kanssa isin mukaan kuormaautokyytiin Helsinkiin. Ja sit tultiin kaikki yhdessä kotiin. Perjantaina ei kyl tehty mitään erikoista..

Lauantaina naapurit tuli käymään aamukahvilla ja sen jälkeen lähdettiin Sannaisiin miehen isän ja vaimon luokse, kun miehen piti korjata autoaan. Oltiin siellä koko päivän ja Julia nukkui päikkäreitään vaunussa. Naapuritkin olivat siinä naapurissa :D Kun vanhemmat asuu siel.
Käytiin niitten kans kaupassa ja syömässä ja kun oltiin menossa takaisin Sannaisiin huomasin että mun puhelin oli kadonnu enkä löytäny sitä mistää. Muistin et olin viimeks puhunu puhelimes kaupassa, niin mentiin takas sinne etsimään sitä.. En löytäny.. Sitten yritettiin soittaa siihen ja aloimme kuulemaan miten se alko soimaan siellä kaupassa.. juoksin kun hullu ääntä kohti ja sitten löysimme sen KENGÄSTÄ :D, se oli tippunu yhteen kenkään kun kattelin toisia kenkiä, ostin muuten sieltä yhdet korkokengät, pitää ottaa kuva niistä kun kerkeen. ;)

¨
Loppupäivä meni sitten Sannaisissa, Juliakin viihtyy siellä NIIN hyvin, mikä on tosi hyvä asia! Mies korjasi autoon siihen asti et oli niin pimeetä ettei enää nähny mitä teki :D Päätettiin siis että tullaa sunnuntaina tänne jatkamaan.


Käytiin kaikki 3 saunassa yhdessä, Julia tykkää saunasta. Me ei isän kanssa niiiiin :D
Lauantaina lähti muuten käyntiin 36+0, enään 4 viikkoa laskettuun :)

Saunan jälkeen lainattiin miehen isän autoa ja tultiin kotiin nukkumaan, Julia oli niin väsy että nukahti autoon. Niin hänet kannettiin vaan kotiin sänkyyn jatkamaan unia.

Julialla oli taas joku kauhujen yö, kun TAAS heräs itkemään ja huutamaan, eikä mikään auttanu ja otettiin sitten hetkeks meijän väliin lepäämään. 

Seuraavana aamuna luin netistä noista kauhuhetkistä ja se on kuulemma ihan normaalia, ja menee ohi 5-15 minutissa, että pitäis vaan antaa lapsen olla ja tottakai katsoa ettei satuta itteensä (Juliahan heittää itteensä sängyssä reunasta reunaan), Lapsi kuulemma nukkuu kun tämä tapahtuu eikä muista siitä koskaan mitään. Kuitenkaan en tykkää tosta ollenkaan, ja aion kysyä neuvolasta että onko muka ihan normaalia kans se että Julia kokee näitä kerran kahessa viikossa.

Seuraavana aamuna Julia nukkui 9 :).
Syötiin aamupalaa ja sen jälkeen lähdettiin jo takaisin Sannaisiin. Taino melkeen lähin, olin ainakin matkalla sinne, kunnes naapurini sai minut ylipuhuttua lähtemään hänen kanssa kirkkoon -.- :D 


Kirkossa meni sen 1h15min. Olihan siellä aika tylsää, mutta onhan se ehk ihan kivaa välillä käydä sielläki :D.
Kirkon jälkeen mut vietiin Sannaisiin, Julia oli taas menny päikkäreille vaunuun. (Oottakaa vaan niin en saa tänää nukahtamaan sänkyyn kun nukkuu niin hyvin vaunussa nykyään :D) 
Julian täti oli kävelyllä Julian kanssa ja sai tosi ihania syksyisiä kuvia Juliasta :)

Tykkään kyllä niin noista kuvista <3.

Koko Sunnuntai meni taas siellä, eikä auto ole edelleenkän kunnossa :D Koska oli sittenkin väärä osa. Tänään mies sitten hakee uuden, toivotaa et se ois sitten tälläkertaa se oikee osa. Se käy sitten varmaan viikolla siellä korjaamassa sitä autoa.

Julia pääs kokeilemaan isojen tyttöjen pyörää :D
Eilen päästiin Julian toisen tädin kyydillä kotiin, ja mentiin vielä illalla Metta-tädin luokse kahville kun hänellä oli lauantaina synttärit. Sitten tultiin kotiin nukkumaan. Olin aivan poikki tämän viikonlopun takia, tuntuu et on ollu kokoajan vauhdissa :D 
Tänään sitten palu arkeen, ja huomaan miten sotkusta ja sekaista täällä meillä on kun kukaan ei ole ollut kotona siivoamassa -.- Eli tänään sitten, pyykkien peseminen, tiskien laittaminen, Serkkuni tulee kohta kylään niin lähdetään käymään kaupassa kävellen. Auts, pelottaa jo ajatus, kun se niiiiin sattuu :D.

Löysin vielä yhden kuvan vklp:sta :P

No nyt kotitöiden kimppuun ---->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3