10.9.2013

Julia, EI!

"- Julia EI!
- Älä mee sinne - Älä kiipee - Älä lyö kissaa - Älä ota sitä - Anna kissan ruoka olla -  Älä mee vessaan - Ei parvekkeelle - Anna tv:n olla -  Älä heitä tavaroita - Älä sotke - Älä lyö - Älä pure.... jne"

Tuntuu et nää on nää ainoot lauseet mitkä mun suusta nykyään kuuluu. Tuntuu ettei Julia tee mitään muuta kun pahaa, "Uhkaan" aina päikkäreillä ja sillon rauhottuu hetkeks, koska ei haluu nukkumaan. Mut ei mee kun ehkä 5min ja pahat jatkuu. Millon toi alkaa tottelemaan ja olemaan kiltti?

Ei oo muutenkaa tullu kirjoiteltuu mitään nyt kun ei olla oikein tehty mitään muuta kun oltu kotona. Ulkonakin kauhee sää eikä oo muutenkaa rahaa tehä mitään kivaa. Eikä kyllä autoakaan millä mihinkään mennä. Eilen oli serkkuni täällä tyttönsä kanssa. Ja miehenikin oli kotona töistä JO 16 jälkeen. Oli tosi outoa mutta kivaa :). Tehtiin ruokaa ja oltiin vaan perheen kesken.
Mies on muutenki alkanu tulee joka päivä melkeen kotiin kahville ja ollu tääl pari tuntia kun ei oikein ole ollu töitä mitä tehä.. Juliakin tykkää kun isi on kotona, mutta sitten loppupäivä menee siihen et Julia kyselee isin perää. Ja joudun selittää kokoajan että on töissä.

Mä alan olee pikkuhiljaa aika kypsä tähän raskauteen, en jaksa tätä mahaa, supistuksiakin tulee monta päivässä, maha on tiellä, pahaa oloa aika usein, tunnen itteni 3 isommaks kun mitä oon, yöllä joutuu vaihtaa asentoo monta kertaa, kädet ja jalat kutisee jne jne.. listaa voisi jatkaa ikuisuuksiin.

Mutta nyt laittamaan toi yliväsynyt tyttö nukkumaan... --->2 kommenttia:

  1. Ei jaksais olla enää raskaana. Ei voi käpertyä ees miehen kainaloon illalla sänkyy ku maha tulee joka suunnasta tielle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei voikkaan... ja mies ei voi laittaa kättä ympärille kun sekin painaa mahaa jne.. ärsyttävää.

      Poista

Kiitos kommentista <3