26.9.2013

Keskiviikko ja Torstai

Eilen serkkuni kävi täällä tyttönsä kanssa. Ja illalla mentiin koko perhe kävellen kauppaan, ulkona oli jo aika kylmä ja mittari näytti vaan +3, niin laitoin Julialle toppahaalarin päälle. Oon niin rakastunu tohon sen toppahaalariin <3.
Illalla sitten Julia meni jo salkkariaikaan nukkumaan. 

Minä katoin salkkareit ja söin sipsii ja dippii.
Mentiin 21 jälkeen nukkumaan miehen kanssa. Yöllä heräsin 00:30 aikaan kun alko supistamaan... Nukahdin kyllä kokoajan uudestaan, mutta heräsin joka kerta supistukseen kun sattu niiiiin paljon, en tienny miten makaa tai olla tai hengittää, itku ei ollu kaukana... 2:30 heräsin vieläkin kokoajan supistuksiin, rupes jo pelottaa tuleva synnytys, kun nää nyt jo sattu niin paljon, niin miten sitten?
Miehenikin heräs kun ähisin oudosti kun sattu niin. Hän sitten kysyi että supistaako.. hyvä että osasin ees vastata.. Sitten Juliakin alko huutamaan huonestaan, ja onneks mies suostu hoitaa sen takas nukkumaan. Sitten supistukset vaan loppu kun seinään !! :O Kiitti vaa! Turhauttavaa kun tulee noin kipeitä supistuksia ilman mitään syytä mihinkään. Tai siis voisivat tulla vasta sitten kun lähden synnyttämään.

Isoilla crokseilla on kiva kävellä :D.
Aamulla lähdettiin kauppaan naapureitten kanssa. Naapuri kävi kans postissa hakemassa mulle tilattu imetystyyny, oli siis kans babyshower lahja :). Se on ihana ja sopii täydellisesti sisustukseenkin :D. Pitää ottaa kuva siitä ja näyttää teille.
Kaupan jälkeen mentiin lasten kanssa vielä puistoon.

Sitten kun tultiin kotiin niin mies oli kotona kahvitauolla, annettiin Julialle lounas ja hän söi kun mikäkin hevonen, ja jopa hyvin söi, ei sotkua tai mitään :O Tais olla neidillä nälkä.. Kun yleensä saa aina tapella että saa hänet syömään lounasta.
Sitten meni kiukuttelematta päikkäreillekkin ja nukkui n. 1,5h vain, ja sen huomaa nyt kun tahtois unimasa jo viedä hänet. Mut yritämme nyt pitää hänet hereillä ees 19.


Äitini tuli tänään koulunsa jälkeen taas käymään :) Ja hän oli ostanu Julialle sellasen kivan soittimen minkä nimee en nyt tietenkään tiedä :D. Julia tykkäs siitä, mutta tykkäs kans rikkoa sen :/.

Julian lempilelut tällä hetkellä :D. KYLLÄ Autoja!
Tänään sain aikaseks keittää vauvan tutit ja tuttipullot. Eli nyt se on tehty! :)


Mies tuli kotiin :) Eli loppuilta perheen kesken kotona vaan, ja ihan just alan tekemään ruokaa meille. Muussia ja nakkeja tänään ruoaksi :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3