8.9.2013

Viikonloppu

Jätin tahalleen kirjoittelun sunnuntai illalle et voisin samalla kirjoittaa koko viikonlopusta. FAIL! Tällä muistilla ei ees muista mitä ollaan tehty nyt koko vklp :D.
Perjantaina taidettiin olla vaan kotona, keitin meille jauhelihakeittoo ja Metta-täti ja hänen poikaystävä kävivät kahvilla illalla.

Lauantaina Käytiin anopilla ja Julia jäi sinne pariks tunniks leikkimään ja me käytiin alkossa ostamassa siskolleni 18v synttärilahja, Tultiin kotiin, valitsin Julialle juhlavaatteet ja mentiin takas anopille, siellä vaihdoin Julialle vaatteet ja sitten lähdettiinki Koskenkylään mun siskon 18v synttärikahveille.


Siellä Julia leikki tytön kanssa joka oli 5 vuotias ja aika villi, mutta Julia tykkäs :D.

Lauantaina lähti käyntiin raskausviikko 34+0 kans, eli 6 viikkoa laskettuun <3


34+0


Tänään sunnuntaina siivosin vähän aamulla ja otin kahen tunnin päikkärit, ihanaa et osasin ees nukkua vaikka Julia riehu isin kanssa olkkarissa.
Sitten meidät oli kutsuttu äidille syömään klo 14. Oltiin vähän myöhässä mutta ei paljoo.. Kun paikalle tultiin niin ei siellä mitään ruokaa ollu vaan kaikki mun kaverit ja mamma :D ne oli järjestäny mulle yllärivauvakutsut!!! <3 Ihania.. Kirjoitan siitä enemmän kohta erillisessä postauksessa ;).

Tänään hain kans postista tilaamani talvihaalarin Julialle :) Vähän iso oli mutta kuitenki sopiva, koska pitäähän Julian mahtua siihen koko talveks :D.

Nyt Julialle vielä talvisaappaat, hanskat ja pipo :) Eikö olekkin maailman ihanin haalari? :) Äiti ainaki tykkää <3.
Julia nukku koko matkan Helsingistä kotiin ja oli vain hetken hereillä kotona, kunnes huomas et väsy viel painaa niin sänkyyn laitettiin, tais varmaan jo nukahtaa :).

Huomenna palu arkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3