15.9.2013

Julia oppii uutta kokoajan

Onpas ollut tylsä viikonloppu, ollaan melkeen vain istuttu kotona, ja siltikään en ole saannu vaatteita pesty. Tietää siis mitä mä joudun tekee viikolla.
Tänään käytiin sentään mäkissä, mummilassa ja kaupassa, huomas heti Juliasta et oli kivaa päästä ulos ihmisten ilmoille, kun sekin istunu kotona koko viikon :D.

Julia ja kissa, Jullen sängyn alla :D
Oon monta kertaa tämän viikonlopun aikana löytäny Julian sänkynsä alta :D. Julialla on kans joku oma "maja" kissapuun takana, sinne se aina vie kaikki tavaransa ja leikki siellä. Tänäänkin vei kaikki nuket sinne.

Julia on alkanu sanomaan lauseita missä on jo 3 sanaa :o kehittyy siis aivan liian nopeaa :D.
Osaa esim sano "Pappa e dit", "Mamma e dit", "kissan e dit" (Suomeks: Isä on siellä, äiti on siellä, kissa on siellä).
Tänään sano kans "Pappa e hemma" (Suomeks: Isä on kotona). Julia toistaa melkeen kaikki sanat perässä :D. MUt yhtä sanaa ei suostu sanomaan perässä ja se on Julia, ei eees yritä eikä sano mitää muutakaa sinnepäin, kun yleensä lapset keksii oman lempinimen itselleen jos eivät osaa omaa nimeä sanoa, mutta ei Julia!

Aika hauskaa että Julia ymmärtää niin paljon, koska ei meinannu suostua syömään iltapuuroa, ja sain ylipuhuttua kun sanoin et mennään suihkuun kun se on syönny puuronsa, jopas alko puuro maistumaan :D. Ihana Julle <3


12 kommenttia:

 1. Puhuuko Julia ruotsia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, me puhutaan koko perhe ruotsia :) Suomenruotsalaisia kun ollaan :)

   Poista
  2. Puhutteko pelkästään ruotsia?

   Poista
 2. Ettekö käy Julian kanssa ulkona ollenkaan? Esim. puistoissa tai pihalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl me käydään sillon kun mun kaverilla on vapaapäiviä, oon niin huono lähtemään yksin puistoon. Kaupassa käydään sillon tällön niin sillon Julia pääsee ulos.

   Poista
  2. Eikö sinulla ole vielä toinenkin lapsi tulossa? :O No kukin tavallaan :)

   Poista
  3. Mikä on takaajatukses? Lukeeko jossain laissa että lapsen kanssa on PAKKO mennä puistoon? Ja sitten kun vauva tulee niin tulee varmasti helpommin lähettyä puistoon koska ainaki Julia nukkui vauvana paremmin ulkona.

   Poista
 3. konstit att nån ha fråga om du int alls e ut me julia, ja tycker att du ofta skriver om lekparken, butiksbesök. Ti mommo osv :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanske de e nån som int läser allt. -.-

   Poista
  2. Men nu måst ja nog säga att om Diana själv skriver "oltiin ekaa kertaa ulkona viikkoon" så berättar int de ren allt :D -Määägs

   Poista
  3. O ja tror de anonyymin menar att hu ofta e Julia ut o leka...int e de ju sama sak o sita i kärran nä man fa ti butiken :D ta int på näsan! -meitsi

   Poista

Kiitos kommentista <3