13.9.2013

Shoppailupäivä Helsingissä

Shoppailureissu ei menny ihan putkeen. Koska en löytäny mitään niistä mitä piti -.- Okei, löysin tuttipullon vauvalle ja Jullelle nokkamukin.. Mut en muuta.
Itselleni ostin meikkii.

Käytiin myös Chicosissa syömässä, ei ollu niin hyvää ruokaa kun odotin sen olevan.Kuvassa Juliasta näkee kans et meil kävi pieni äxidentti aamulla :( Julia leikki taas mun kukkavaaseil vaik oon tuhat kertaa sanonu ettei saa, et ne menee vielä rikki, no, Julia oli laittamas sen takas paikoilleen ja sitten se jotenki lipes kädestä ja tippu suoraan Julian naamaan :( Kauhee huuto tuli, ja nyt siinä on haava ja mustelma :( Ei näköjään mee vaasit rikki vaan Julia... Pitää kai siirtää ne muualle ettei Julia saa niitä, ettei käy huonommin ens kerralla.

Julia ei nukkunu kun 15min päikkärit autossa kun tultiin Helsinkiin, ja sen sitten huomas kans kaupassa kun alko kiukku + että Julia on taas alkanu kaipailemaan tuttia kokoajan, vaikka pitkään meni hyvin ettei tarvinnu päivisin sitä paitsi päikkäreillä. Nyt sen on pakko saada se tutti jos se sen muistaa. Yritin sitten siinä kaupassa saada hänet ajattelemaan muuta... Ja sitten kun käytiin tuttipulloosastolla niin eiköhän siellä kans ollu hylly täynnä tutteja, ja siin oli sitten h*lv*tti irti kun Julia näki ne tutit. Onneks jotenkuten kuitenki pärjättiin loppuaika kaupassa. Ja Julia sitten nukahti autoon matkalla mummolaan. Eikä ees heränny kun kannoin sisälle ja sänkyyn jatkamaan unia.


Nyt Julia äsken nukahti sänkyynsä täällä kotona :)Onneks Julia ei enää ite huomaa haavaansa vaikka kurjalta näyttääkin. Ja jeijjjjj! Nyt on viiiiikonloppu ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3