19.9.2013

Julia on terve, koska se jaksaa riehua!

Jessss, Julian kuume taisi lähteä! Eilen oli vielä vähän lämpöä illalla niin annoin lääkettä ennenku meni nukkumaan. Julia sitten nukkui 12h putkeen :).
Eilen päivälläkään ei sitten ollu mitää lämpöö kun jakso riehua ja leikkiä ja serkkuni kävi perheensä kanssa kahvilla. Ihanaa on nähä miten kivasti Julia leikkii pikkuserkkunsa Cessin kanssa, vaikka ikäeroo on 8kk.  Yleensä Julia pelleilee jtn ja Cessi nauraa :D, Sellasta ihanaa vauvanaurua :D.


Mieheni tuli tänään kotiin kahville jo 9 jälkeen, ja sain hänet ylipuhutta tulemaan meijän kanssa kävellen kauppaan, pienen jankutuksen jälkeen hän kuitenki tuli mukaan. Huoh, että kävely voi sattua joka paikkaan, tuntuu et alapää repii kahtia ja maha muuttuu kivikovaksi ja sekin sattuu ja meinaa tulla pissat housuun. TUU JO VAUVA ULOS!!!
Tänään on muuten TASAN kuukausi laskettuun päivään <3!

Kun tultiin kotiin kaupasta syötiin kaikki yhdessä lounasta ja sitten leikittiin Julian kanssa. Hetken päästä Julia alko hieromaan silmiään ja ajattelin et on nukkumaanmenoaika.. No ei se kauaa ehtiny sängyssä olla ennenku kuulu kauhea huuto, menin heti katsomaan, ja siellä hän oli leikkiny maitopullon kanssa.. Oli saannu työnnettyä tuttiosan tuttipullon sisään ja sitten kaatanu kaikki maidot päälleensä + sänkyyn -.- Siin meni sitten kaikki petivaatteet pesuun ja patjan yritin pyyhkiä ja laitoin parvekkeelle kuivumaan..
Julia sai olla hetken hereillä meijän kanssa. kunnes huomasin et väsy alko taas painaa.. Yritin nukuttaa meijän sänkyyn, mut eihä sen nukahda sinne -.-. Hain sitten hänen patjan sisään ja laitoin uudet petivaatteet hänen sänkyyn. Ja laitoin nukkumaan. Ei kyllä vieläkään nuku! Menis nyt vaan nukkumaan et jaksaa riehua mummon kanssa joka tulee parin tunnin pääst kyläilemään.

Mieskin lähti jo takas töihin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3