17.9.2013

Kauppailua ja puistoilua

Eilen Julian kummitäti tuli vauvansa kanssa kyläilemään ja mentiin vaunuilla kauppaan. Sitten tuli Julian täti koulunsa jälkeen meille leikkimään Julian kanssa. Ja oli täällä iltaan asti. Täti kävi Julian kanssa hetken pihalla ja muuten oltiin vaan kaikki kotona ja miehenikin tuli aikasin kotiin. Tein meille ruokaa ja illalla katsottiin salkkarit ja Idolsii, sai taas nauraa. :D

Julia nukahti eilen jo 20:10 aikoihin ja nukkui koko yön läpi ja heräs 8:30. Mentiin miehen kans aikasin nukkumaan, niin olin todella väsyny kun heräsin tänään kun oon nukkunu niin monta tuntia :D.


Mitä mä sanoin tosta siivoomisesta???? Tänään tää kämppä näyttää just siltä ettei tääl oo kukaan siivonnutkaan -.-. Miten turhauttavaa..
Ja tänään ei ees tee mieli siivota..

Päivän asu
Käytiin jo kaupassa ja puistossa naapureitten kanssa. Eli ulkona oltiin 2h.

Tässä odotamme naapureita meidän treffipaikalla :D.


Tässä lapset leikkii käsi kädessä <3
Kun tultiin kotiin niin Julia meni heti päikkäreille. Ja ite tulin koneelle. Luulin et isi ois jo ollu kotona, mutta ei näy? Sen piti tulla syömään lounasta.
Se tulee tänäänkin aikasin kotiin :)

Ps, Arvonta "Milloin vauva tulee?" on loppunut, kiitos kaikille vastauksista! Saa nähä kuka arvasi oikein ;) Otan sitten yhteyttä sähköpostitse :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3