18.9.2013

Pipi Julia

Just kun flunssa oli selätetty, Niin eilen Julian päikkäreitten jälkeen huomasin että tyttö oli tulikuuma, mittasin lämmön ja se näytti 38,8. Annoin lääkettä ja halailtiin ja kateltiin tv:eetä yhdessä.
18 mittasin uudestaa päikkäreitten jälkeen ja edelleen mittari näytti 38,8, oli ihan kun ei ois koskaan laskenukkaan.. Annoin lisää lääkettä, silti Julia tuntui kokoajan yhtä kuumalta, vaikka oli vähän vaatetta jne. Julia jakso kuitenki onneks leikkiä vähäsen ja syödä iltapuuronsa. Mittailin taas 20 jälkeen ja sillon mittari näytti 39,0 eli ei ollu ees laskenu ollenkaan vaan noussu :(. Laitettiin tyttö sänkyyn ja sinne se nukahti heti. Vähän pelotti mennä nukkumaan, mua pelottaa AINA kun Julialla on kuume et se saa kuumekouristuksen kun hänellä kerran se ollut.

Yöllä heräsin 2:30 aikaan kun Julia itki ja huusi, kun tulin hänen huoneeseen hän istui sängyssään ja sanoi että on pipi :( Sen uskoin, kokeilin tyttöä ja hän oli vielä kuumempi kun illalla, annoin tällä kertaa buranaa ja panadolia ja mittasin viel kuumeen, joka oli 39,0.
Sitten hän vaan jäi sänkyyn makaamaan. Tunti myöhemmin heräsin taas hänen ääneen ja hän halusi maitoa. Sitten nukahti.
Julia heräs tänään vähän ennen 8, ja olin varma et nyt haluu ylös, menin hänen huoneeseen ja hän näytti että halusi tutin ja maitoa, annoin tutin ja maitoa, ja sitten hän meni makaamaan. Ja nyt 45min myöhemmin niin vieläkin makaa siellä, eli varmaan nukahti viel. Ite en saannu enää unta. Toivotaa et tänään on parempi päivä, mitä nyt äsken kokeilin Juliaa niin hän oli viilee :).


Tässä linkki jos haluat lukea Julian kuume kouristuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3