24.9.2013

Tiistai

Tänään ollaan vähän siivoiltu täällä kotona, Mies tuli jo ennen 9 kotiin tänään että pääsin yksin lähtemään neuvolalääkäriin. Mies tuli kotiin siis ruokatauolle. Mummikin kävi täällä aamupäivällä, ja oli ostanu Julialle olkalaukun ja Hellokittyjuomasysteemilasin missä sellanen kiva pilli. Julia tykkää siitä :).
Meille vanhemmille mummilla oli suklaata <3.


Eilen illalla oli muuten hyvä kun tuli se mainos missä se tyttö hokee "Pirkkaa, plussaa, pirkkaa, plussaa.." Niin Julia kun sen kuuli niin sano "Plussaa" :D Vähän saatiin nauraa miehenkaa :D.

Julia ei vielä oikein osaa sanoa Famo, ja yritettiin saada hänet sanomaan, mut ei.. Mutta heti kun mummi lähti ulos ovesta niin Julia sano "Fammi" (Toivottavasti mummi luet tämän :)) Ja sen jälkeen hoki kokoajan "Fammi" :).

Parveke ja mun talvikukka :)


Noi tähtipeili systeemit ostin joskus kauan sitten kirpparilta, mutta en oo koskaan tienny mihin ne laittaa, Tänään sitten päätin laittaa ne tuohon :).

Mies on vasta lähössä Helsinkiinpäin, eli pari tuntia menee vielä että hän tulee kotiin. Mitähän siihen asti keksis? Ehkä siivottais Julian kanssa hänen huone? :) Mut nyt ainaki leikkimään hänen kanssa.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3