1.10.2013

Lapsivettä?

Ällövaroitus!
Älä lue jos et halua tietää raskausasioista! :D

Eilen kävin serkkuni kanssa kirpputorilla, mukaan löytyi kaikkee kivaa, vauvalle pipo, Julialle, mekko ja pipo, yks tähtiruukku ja valkoinen kori :)
Sen jälkeen tultiin kotiin ja huomasin että minulta vuotaa jtn vesimäistä. Laitoin siteen ja seurailin tilannetta, rupesin epäilemään että tihkuuko lapsivettä?!
Soitin synnärille ja kerroin minkälaista on ja että ei haise pissalle eikä valkovuodolle. Hänkin sitten epäili lapsivettä ja pyys tulla käymään niin otetaan testi. Sanoin että tulen 3 jälkeen kun saan kyydin.
14:30 mulle soitettiin takas sairaalasta ja sanoivat että kun mulla on niin hyvät viikot niin voin hyvin odottaa 12h kotona ennenku tulen näytille, jos vaikka supistukset alkais ennen sitä. Eli pyysi minut tulemaan 23 aikaan, ja aikaisemmin jos alkaa siltä tuntumaan.
Odottelin sitten ja tulihan mulla pari kipeetä supistusta, mutta ei säännöllisiä.
Soitin anopille ja kysyin että voiko ottaa Julia yökylään, ja hän siis meni sinne. 
Sitä vettä tihkui koko päivän vähäsen.
22 jälkeen lähdettiin sairaalaan ja hän tutki alapään ja olin jo centin auki ja kohdunkaulaa jäljellä 1,5cm (Viikko sitten olin ihan kiinni ja kohdunkaulaa oli jäljel 2,5cm eli jtn oli ainaki tapahtunu. Otti tikulla testin että oliko lapsivettä, mutta se näytti negatiivistä, hän vielä tutki mun sidettä ja sanoi että on sitten varmaan vaan tosi vetistä valkovuotoa, kun se voi loppua kohden olla niin.
Mutta sanoi että jos jatkuu pahastikkin näin ja alan uudestaan epäilemään että olis lapsivettä niin sitten vaan takas testeihin.
Hän laittoi minut sydän ja supistuskäyrille, ja käyrälle piirtyi ihan kivat supistukset, ja hän kysyi että pärjäänkö niitten supistuksien kanssa vai pitäiskö mun jäädä sinne yöks. Sanoin että pärjään, koska ei ne mun mielest ollu kipeitä vaikka tuli 3min välein. Eli lähdettiin kotiin, ja tullaan takas sitten kun on tosikyseessä :). Toivotaan että pian ;).

5 kommenttia:

 1. Oi oi oi kohta tapahtuu! Jännittävää. Odotan vauvauutisia innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oota vaa niin niitä vauvauutisia tulee sulta ennenku ne multa tulee :D

   Poista
 2. Nu börjar d vara nära, vitsi va spännande :)

  VastaaPoista
 3. Nu börjar d vara nära, vitsi va spännande :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3