15.10.2013

Voin hyvin !

Eilen sitten aamupäivällä jatkui kipu reidessä ja en osannu taaskaan kävellä kunnolla.
Jos olin jalkeilla hetken, niin vähän helpotti, mutta jos menin istumaan ja yritin nousta kävelemään niin eip!
Käytiin illalla kävellen kaupassa ja sen jälkeen reisi oli tosi kipee taas ja oli tosi vaikeeta päästä täällä kotona liikkumaan.
Illalla sitten mies keksi että hän yrittää hieroa mun reittä, että jos auttais.
Ja sehän auttoi heti :O, osasin kävellä jalalla ja ilman kipua ja se tuntui ihanalta. 

Tänään heräsin pirteenä uuteen päivään, olin saannut nukkua kokonaisen yön ilman kipua. Ja olin aamulla kuin uusi ihminen :) Olo oli kun ei raskaana olevalla, ja tuntui siltä että jaksaisin olla raskaana vielä pari viikkoakin :D.

No aamulla lähdin sitten kävelle neuvolaan ja kauppaan ja takas kotiin ja sen jälkeen oli taas kipeetä. Ei reidessä mutta kaikkialla muulla.

En voi uskoa että laskettu päivä on jo Lauantaina, nyt jo muka? Vihdoin tää on kohta ohi. Vai onko? Kuulin neuvolassa että yliaikaiskontrolli on vasta rv 41+5, sinnehän on ikuisuus jos tää ei päätä ite tulla ulos, ja siellähän vasta päätetään se käynnistysaika, ja ei oo varma et tulee ulos heti ekala käynnistyksellä, eli olen aika varma että tämä vauva syntyy vast rv 43+ :D.

Naapuri kävi tänään lounaalla pikaisesti. Mieskin kävi kotona, ja nyt vietän tässä laatuaikaa kun Julia nukkuu päikkäreitä :)

Sitten kun Julia herää menemme serkkuni kanssa kiertelemään kirpputoreja.

Neuvolakuulumiset:

Rv: 39+3
Paino pudonnut viikossa 200g
RR: 122/69
Pissa oli taas yhdellä plussalla, ja huomenna joudun viemään pissanäytteen labraan ja katotaan että onko pissatulehdus.
Vauvan syke +150 ja liikkeet ++.

Eli kaikki hyvin ! :)

Julia <3

Julia syö iltapalaa.
Skrållan<3

2 kommenttia:

  1. Mä odottelen vieläki selkähierontaa minkä mies lupas kolme viikkoo sitten. Hemmottelua ei voi olla liikaa tässä vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toi munkaa mies usein mitää hiero, vaik luulis et n tajuais nyt tehä sen ja usein, kun kannetaa niitten lasta sisällämme ja kärsimme sen takia. ei se hierominen liikaa voi olla. Onneks toi osaa joskus olla ihana <3

      Poista

Kiitos kommentista <3