12.10.2013

Herkutteluilta ja piiiiitkä lenkki

Eilen vietettiin herkkuilta koko perhe, KYLLÄ, Juliakin sai maistaa herkkuja vähäsen. 
Hän ei kuitenkaa paljoo syönny kun meni melkeen heti nukkumaan.


Me kuitenki jatkettiin herkuttelua miehen kanssa ja meillä oli sipsiä kans ja katottiin tv:eestä 2 fast 2 furious.

Tänään mies joutu lähtee kurssille ja tulee vasta 15 jälkeen kotiin. 
Mä olin päättäny ennenku tiesin kurssista että siivoaan kunnolla täällä jne, mut ei sitte, kun ei se oikee onnistu Julian kanssa.
Me sitten mentiin Julian kanssa ulos aamulla, käveltiin Robin Hoodille moikkaamaan Julian kummitätiä, kaveria ja Julian tätiä :). Sieltä sitten käveltiin toista reittiä kotiin kun mitä tultiin. Käytiin samalla kans kirppiksellä. Melkein 2 h oltiin ulkona kävelemässä. Ja siltäkin nyt tuntuu, kun sattuu ja koskee joka paikkaan.

Tultiin kotiin syömään lounasta ja sitten laitoin Julian sänkyyn, vielä kyllä juttelee tuolla vähäsen, mutta nukahtaa varmasti ihan pian :). Mä tässä vähän lepäilen sohvalla, ja kohta jos vaan kivuilta pystyn, siivoon vähän ja laitan pyykit.

Tänään on muuten 39+0 eli TASAN viikko laskettuun :)

3 kommenttia:

 1. Voi että sulla on hyvä kunto! Mulla tekee tuskaa kävellä ruokakaupassakin (jonne mennään autolla). Onneksi pian pitkä odotus on ohi kummallakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ois pitäny kävellä, on ollu kyl niin kipeetä koko päivän, ja vähän kun istun alas niin tuntuu etten pääse enää ylöskään. Tää on kauheeta, tuntuu et vauva hengaa mun alapäässä nyt kokonaa.. Tulispa jo ulos. Joo onneks ei oo enää pitkä aika!

   Poista
  2. Joo mulla kans kostautuu heti jos tekee yhtää mitää ylimäärästä.

   Poista

Kiitos kommentista <3