24.10.2013

NeuvolaKuulumiset:

JULIA:

Paino: 12,1 kg (1v: 10,3kg)
Pituus: 85 cm (1v: 76cm)

Että ihan kivasti tullu pituutta ja painoa lisää. Kasvaa hyvin.
Meillä oli myös lääkäri, Ja Julia "läpäisi" kaikki testit hyvin. Osas rakentaa palikoilla niin hyvin että lääkäri oikein hämmästyi :D. Ja kaikki oli hyvin sydämessä sun muissa paikoissa. Julia kehittyy kuulemma ikäisensä edellä :).
Neuvolatäti oli sitä mieltä että tuttia pitää jättää joulukuussa pois kokonaan. En kyllä vain ymmärrä että miksi neuvolatäti sellasta voi määrätä, eiköhän me tehä se ihan just sillon kun itse olemme valmiita siihen ja Julia?!

VAUVA:

Vauvalle oli tullu vain n. 20g lisää painoa, mutta sehän mitattiinkin vimeks 2pv sitten ja mulla vasta alkanu nyt maito nousemaan kunnolla. Neuvolatäti oli sitä mieltä että mun pitäis alkaa herättää vauvaa 3h välein yöllä että maitoa tulisi eikä loppuisi. Enmä nyt aio herättää nukkuvaa vauvaa ja oon tähän asti jo huomannu että kun toi vauva nukkuu niin sitä ei saa syömään edes :D.
Ja en usko et maito ihan heti loppuu kun pumppaan ja imetän. :)
Mutta muuten vauva voi hyvin ja kaikki näyttää hyvältä. 
Meillä on vauvan kanssa jo ens viikolla eka oikee neuvola, lastenneuvolan kanssa.


Julialla on ollut tosi huono päivä tänään ja se alko jo neuvolassa, kiukuttelu siis.
Ja jatkui siihen asti et saatiin päikkäreille. Lapset menivät taas samaan aikaan päikkäreille niinkun eilenkin. Aika luksusta! Julia tosin nukkuu vaan n. 1,5h ja vauva 3h ainaki :).
Mut tässä äsken Julia vaan huus ja kiukkus vaikka mitä teki senkaa, ja oli just syönny ja saanu puhtaan vaipan, etten sitten tiiä mikä oli huonosti. mut mikään ei kelvannu, Vauvakin melkeen hermostu Juliaan kun ei saannu nukkua. Mäku luulin et meijän ongelma tulee olee se että Julia ei saa rauhaa jos vauva huutaa.. niin EI, meillä se on toisinpäin. Menetin sitten hermoni ja laitoin Julian sänkyyn maidon kanssa. Sinne jäi ja nukahti :O, yleensä ei ees mene nukkuman tähän aikaan.. Mutta nyt näköjään meni. Pitää kyl ottaa ylös jossai vaihees että menee sitten kans yöunille. 

Luulen että vauva herää kohta, kun vähän ääntelee siellä sängyssä. <3 
Tänään vauva on melkeen vaan nukkunu ja syönny :D.
Viime yö meni taas hyvin, paitsi et heräs tunti siitä kun oli just syönny ja halus lisää ruokaa. Mutta muuten nukkui hyvin, ja jouduin herättämään sen tänä aamuna et ehittäis neuvolaan ja silti meinattiin myöhästyä :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3