2.10.2013

Kuulumisia alkuviikosta

Kuulumisia alkuviikolta.
Vaikka nyt ei oikeastaan ees olla mitään erikoista tehty.
Maanantaina käytiin kirpputorilla ja siellä sairaalassa illalla ja Julia oli yökyläilemässä mummilla.


Tiistaina Julian täti haki Julian mummilasta ja vietti hänen kanssa kokonaisen päivän, mä sain täällä kotona siivota ja olla vain. Ja naapurikin kävi kahvilla. Mies tuli kotiin jo 16 aikaa, tein meille ruokaa ja sitten mentiin nukkumaan päikkärit ja nukuttiin n. 2h. Julian täti soitti tuossa vähän ennen 19 että tuo Julian kotiin. 
Katsottiin koko perhe yhdessä salkkarit ja sitten syötiin iltapalaa.
Annoin Julialle juustosiivun ja Julia tokas siihen "Nonniiiin" :D. Kenties jtn mitä oppinu mummilassa? Koska nyt se hokee sitäkokoajan.

Tänään herättiin 7:45, syötiin aamupalaa ja sitten Julia katsoi lastenohjelmia. Sitten puettiin päälle ja lähdettiin naapureitten kansssa kauppaan. Ulkona oli todella kylmä niin laitoin Julia toppahaalarin ettei tuu kipeeks, kun mäki oon nyt tulossa kipeeks ( TAAS ) ja mieskin valitti eilen kipeetä kurkkua.Jääkaappi oli tosi tyhjä niin piti melkeen tyhjentää koko kauppa että saisi ruokaa ja sun muuta kotiin. En sitten ajatellut että pitäisi rattaisiin saada kaikki mahtumaan, kassit meni rikki ja huoh että oli painavat kärryt ja kauppakassit paino niin paljon.
Kotiin asti pääsin kuitenkin, mutta ei supistuksen supistusta -.-
Ihan kun supistuksia tulisi enemmän kun oon levossa kun että kun oon liikkeellä.Unohdin mainita että lauantaina lähti käyntiin 37+0 viikko, ja tänään siis on jo 37+4 :).
Eli ei enää pitkä aika niin saamme vauvan nähdä. <3

Nyt odotan että jos mies ehtis kotiin lounaalle tänään ollenkaan. 
Huomasin muuten tänään kans kun etsin jtn Julian hoitolaukusta että sinne oli ilmestyny uudet housut ja uusi paita, toooosi suloiset <3 Kiitos anoppi! :)

Syksy ja aurinko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3