17.10.2013

Mummolassa

En oo kirjoittanu pariin päivään, mut ei oo oikein ollut mitään kirjoitettavaa.
Reisi vaivaa taas.. Ja haittaa yöunia jo kans. Mut kai se on vaan kestettävä ja onhan tää raskaus kai kohta ohi? Ylihuomenna olis laskettu päivä, mutta en usko et tää tulee ennen sitä ulos.
Ei oo su-ma yön jälkeen oikein ollut niin kipeetä. Välillä tullu yksittäisiä kipeitä supistuksia mutta ei sen enempää. Saa nähä kauan vauva aikoo viel pysyä masun sisäpuolella. Tasan 2 viikkoo yliaikaiskontrolliin. Masentavaa, koska se on mun mielest pitkä aika.

Eilen mentiin naapureitten kanssa moikkaamaan Julian kummitätiä. Ihanaa kun naapuri sai ajokortin, pääsemme joskus vähän liikkumaan :D. Ennen liikuimme paljon siks että mulla oli auto, mut mähän myin sen. Ja nyt hänelläkin kortti ja AUTO!
Olimme siellä pari tuntia ja tulimme sitten kotiin että lapset pääsee nukkumaan.
Julia nukahti melkeen heti, oli sen verran rieuhunu pikkuserkkunsa kanssa etten ihmettele :).

Sitten äitini ja siskoni tulivat käymään ja Julia heräs tunnin päikkäreiltä iloisena <3.

Ne oli täällä pari tuntia ja sitten päätimme että menemme Julian kanssa mukaan niitten kanssa Helsinkiin, kun pääsemme kuitenki kotiin isin kyydillä :).

Mummolassa oli kivaa ja saimme kaikkee hyvää :P Makkarakeittoa ruoaksi ja lettuja jälkiruoaksi :)Sitten ruokailun jälkeen tuli kiire kotiin että ehdimme nähdä salkkareita, emme ehtiny ajoissa kotiin, niin piti kattoo jakso katsomosta.

Oon nukkunu vähän huonosti viime yönä kun reittä on alkanu särkee öisinkin nyt. :/ Mut pirteenä heräsimme kuitenki 8:30 :).

Tänään menemme serkkuni kanssa Vantaalle kirpputorille, Julian viemme mummolaan leikkimään siks aikaa. Hänellä kun ei ole kuitenkaa hermoja shoppailla :D.


2 kommenttia:

  1. tää ol ihyvä muistutus siitä et pitääki laittaa salkkarit tallentumaan siks aikaa ku on sairaalassa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3