25.9.2015

Tämä viikko

Kuten kirjoitin jo toisessakin viikkopostauksessa, niin mun on tosi vaikee muistaa mitä ollaan tehty viikon alussa. Mistä tällanenkin johtuu?
Maanantaina ainaki Julia vietiin päiväkotiin ja me käytiin heti aamusta kaupassa Saran ja Williamin kanssa. Mummi tuli iltapäivällä käymään ja hakivat miehen kanssa vaatekaapin tyttöjen huoneeseen joka on aivan ihana. Kuvia ja postauksia tulee huoneesta sitten kun se on valmis. Sinne tulee vielä uudet tapetit ja ensi kuussa Saran pinnasänky vaihdetaan isojen tyttöjen sängyksi kun täyttää 2v.


Tiistaina Julia oli kotona, ja me täällä leikittiin ja siivoiltiin. Iltapäivällä kun isi tuli töistä käytiin Raxissa syömässä, sitten käytiin kaupassa ja mentiin Katjalle ja Villelle käymään.


Keskiviikkona Julialla oli taas päiväkotipäivä. Serkkuni kävi päivällä kylässä ja illalla me mentiin Helsinkiin sairaalaan moikkaa yhtä läheistä ja sitten vielä mummolaan.


Torstaina Julia oli taas kotona. Ja illalla käytiin taas Katjalla.

William on ollut koko viikko kuumeinen, sunnuntaina alkoi. Keskiviikkona oli enää vaan vähän lämpöö ja Torstaina sama. Mutta Torstai yönä nousi taas ja hän oli ihan tulikuuma. Huomasin että haroi korviaan ja painelin vähän sitä korvaa ja selvästi oli kipeä. Varasin tänä aamuna lääkäriajan hänelle ja korvatuluéhdushan se oli. Ensimmäinen meidän lapsista jolla on se.
Nyt saatiin antibioottikuurin niin toivotaa että lähtee sillä ja ei tulis ihan heti takas.
Odotin lääkärisoiton kanssa koska epäilin ekaksi hampaita ja sitten vauvarokkoa, mutta kun to yönä huomasin ton korvan haroamisen niin olin varma että korvassa jtn.
Eilen hain myös postista pakeetin jonka sain Cloettalta* yhteistyön kautta.
Sain maistiaiseksi karkkia syksyn uutuuksista ja NAM!


Käteviä nuo pikkupussit pieneen karkkihimoon.

Sain tänään anopilta myös hyllykkön parvekkeelle, ja heti pääsi sisustuskärpänen vauhtiin.

Nyt alkoi viikonloppu!
Ja meillä on huomiseksi kivoja suunnitelmia, tulen niistä kirjoittamaan sitten huomenna :)

Hyvää ViikonLoppua <3


5 kommenttia:

  1. "pieneen karkkihimoon" = äntligen någå påsar som man KANSKE sku få uppätet före karkkina e stenhårda :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ja e å sån som e hurja karkkisnål, men äter sen ba några i ggn så domhär sku va perfekta ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3