30.9.2015

N E W B I E


Newbie malliston vaatteet ovat vaan niiiiiin ihania !!
Haluaisin kotiuttaa K A I K K I ! Mutta lompakkoni ei ole samaa mieltä. Mutta ainahan niitä voi ostaa vähitellen. ;) Ja siitä puhen ollen meille kotiutui eilen uudet Newbiet Williamille.
Ihastuin tohon bodyyn ja sen ihanan vihreään väriin, Väri on paljon ihanempi oikeasti enkä millään saannu sitä kuvaan. Mutta sellanen ihanan vaalea vihreä. Oikeesti mun piti vaan ostaa body ja kattelin tätä, mutta yritin sitten etsiä toista koska mulla ei ole kotona housuja jotka sopii tämän bodyn kanssa, koska en löytäny toista yhtä ihanaa bodya oli minun pakko ottaa tämä kyseinen body ja housut jotka sopii siihen.
Tykkään näistä housuista kans, ovat arkisen hienoja, eli menee arkeen kun juhlaan. 
Williamilla oli nämä samat valkoiset housut koossa 56 kans kun oli vauva. Ja kaapista löytyy tällä hetkellä samat housut mutta sinisenä.Tykkään kans noista nallepyllyhousuista ja niitäkin on ollut, mutta tällä hetkellä vaan noi beiget. Metsästän kokoajan niitä kirppareilta, mutta ei löydy ja harmi kun niitä ei enään myydä.
Bodeissa tykkään kun ovat raidalliset, napilliset tai tähdistä, tai muuten vaan jotkut ihanat printit kuten tuossa uudessa bodyssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3