17.9.2015

Rankka viikko

Tämä viikko on ollut erityisen rankka minulle täällä kotona. Tytöt ovat tapelleet melkeen kokoajan ja molemmat tehneet pahoja heti kun silmä vältännyt. En tiedä mikä siinä on kun ei vaan mene perille että sillä vedellä ei leikitä vessassa, eikä pikkuveljen sänkyyn saa kiivetä ja repiä kaikki voiteet alas ja vielä sotkea niillä pikkuveljen sängyn ja itteensä, Ja sohvalla ei edelleenkään saa hypätä ja onko kokoajan pakko kiivetä pöydille /hyllyille????!!!!!!

Mun hermot on ollu niiiiiin kireällä myös tällä viikolla! Ne ajat kun Julia on päiväkodissa on aika rauhallisia, Sara ei tee pahoja ja leikkii kiltisti huoneessaan tai olohuoneessa mutta siis on kiltti ja ihana. Mutta heti kun Julia haetaan päiväkodista niin noi alkaa tappelee ja tekee pahoja. En ymmärrä!Tähän asti yleensä ollu Sara joka vaan kiusannu tahallaan Juliaa ja Julia siitä suuttunu tai jtn.. Mutta tällä viikolla ne on oikeesti oikein tapelleet ja kiusanneet toisiaan molemmat. Ja Julia syyttää AINA Saraa.  Vaikka tänään sano "Se oli Sara....... ja ehkä Julia" :D.

Rankkaa tästä on tehnyt myös se että mieheni on iltavuoroissa tällä viikolla. Eli olen yksin näittenkaa tapellut täällä ja olen ollut sen takia väsynyt ja meillä myös ollut miehen kanssa sitten kinaa vaikka ja mistä. Eli todella rankka viikko ollut.


Olen kiitollinen serkulleni joka jaksaa tulla meille leikkimään ja viihtyykin tunnin jos toisen. Mutta näillä viikoilla kun mies tekee iltoja olisi seura enemmän kun tervetullutta iltapäiväsin.
On rankempaa kun tuntee itsensä yksinäiseksi. Yksi minun ystävä myös soittelee usein ja juttelemme aina kauan ja kaikesta ja häneltä saa aina vertaistukea koska käy läpi samanlaista kun minäkin.

Tämmönen pieni avautuminen oli vähän niinku pakko kirjoittaa tänne.


Ja nyt vielä pakko hehkuttaa että William nukku viime yönä koko yönsä läpi!!!! 19-7:30!!
Heräs kerran tuossa 23 aikaan mutta halus vaan tutin. Kun yleensä normaalisti juo maitoa 2-3 krt.
En silti usko että tämä on mitään pysyvää, mutta hyvää teki silti!
Tänään ei ole pojalle kelvannu lämmin ruoka ollenkaa eli ollaan menty hedelmillä ja marjoilla ja iltapuuroon ollaa laitettu niin paljon hedelmä/marjapilttii että puuro on ollu kylmä, mutta silleen on kelvannu. Oisko hampaita tulossa?

Sarahan tehny viimeiset viikot kans nyt hampaita urakalla! Viimeks kun katsoin hänen suuhunsa siellä oli edelleen vain 4 hammasta alhaalla edessä ja 4 ylhäällä edessä. Nyt on tullu takahampaita paljon ja kulmahampaat tekee tuloaan, ihan kohta läpi. Sara sanoo " Taascha pipi munnen" ( = Sara pipi suussa). Ja sormella hinkkaa ikeniä.

Yritän saada ihanat rakkaat lapseni nukkumaan, mutta ne on sitä mieltä et on kivempaa huutaa, riehuu ja rähjätä.. Lohdutan itseäni "Vielä yksi päivä tämän jälkeen.. Kyllä minä jaksan!".
William onneksi nukahti jo <3.15 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Onneks sulla on tukiverkostoa apuna <3

  VastaaPoista
 2. Tiiän niin mistä puhut <3 oon nii paljon yksin näiden kaa ja välillä tekee mieli vaan kävellä ovesta pihalle ja jättää kaikki huutaan keskenään.
  Tsemppiä ja jaksamisia, kyllä viel helpottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ja ei kuulla että koet samaa :) kyl tää helpottuu kun uhmat helpottuu :)

   Poista
  2. Uhmasta puheenollen.. 4-vuotiaan uhma on kamala. En ees tienny että semmonenki oli tulossa, mutta nyt todella tiedän:D
   Ja neuvolas sanottii että tulee myös 6vuoden uhma. Eikö ne lopu ikinä?!

   Poista
  3. Joo oon kuullu et toi 4vuotias uhma on paha, miten tää enää voi olla pahempaa???? Julian uhma alkoi 1veenä ja siis kestäny nyt 2,5v... huoh... Loppuu sitten kun noi muuttaa kotoo :D

   Poista
 3. Mistä oot tähtiharson löytänyt? Tsemppiä kovasti ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mikrokulmasta, toi on siis valkoinen missä sinisiä tähtiä ja niitä on myös pinkeil tähdeil :)

   Poista
  2. Niin ja kiitos tsempeistä :)

   Poista
 4. Niin kai se on :D Mä en oota yhtää että William kasvaa ja noi kaikki kolme sitten tappelee :D

  VastaaPoista
 5. Meillä myö hampaiden tulo kiukuttaa jo toista viikkoa putkeen :( Noelilla on 4 ylhäällä ja 3 alhaalla. Käytiin viikko sitten hammaslääkärissä ja lisää hampaita tuntui olevan tulossa taakse ja sitten kulmahampaat niiden jälkeen. Harmittaa kun ei voi toisen oloa helpottaa kun särkylääke ei tunnu auttavan eikä jäiset purulelut :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. William ei oo niinkää kiukutellu hampaista. Mut nyt tänään sit nous kuume. ja siks tänää ollu vähän allapäin mieli :/

   Poista

Kiitos kommentista <3