3.9.2015

Meidän tulevaisuus

Yksi lukija kysyi meidän tulevaisuuden suunnitelmista nyt kun olemme menneet naimisiin ja lapsilukukin on täys.
Olen miettinyt tätä kauan ja usein. Mitäs nytten? 
Onko aina pakko olla tulevaisuuden suunnitelmia? Onko pakko olla jotain mitä odottaa ja suunnitella?
Ei minun mielestä. Nyt haluan vain olla ja elää tässä hetkessä ja nauttia.
Nauttia siitä kun meillä on kolme ihanaa lasta, kaikilla omat juttunsa ja luonteensa.
Nähdä ja seurata Williamia joka kasvaa ja kehittyy kokoajan ja oppii uusia asioita.
Tukea Juliaa joka just palasi takaisin päiväkotielämään. Olla Saran kanssa paljon ja antaa hänelle paljon läheisyyttä, hän kun sitä eniten tarvitsee näistä kaikista. Rakastaa ja olla hyvä vaimo miehelleni.
Pitää koti siistinä ja tehdä ruokaa perheelleni. Muistaa myös tehdä hyviä asioita itseni takia, kuten käydä kahvilla yksin kaverin kanssa, viettää omaa aikaa vaikka vain somessa.


Mutta tottakai meillä on yksi tulevaisuuden haave joka toteutuu jossai vaiheessa ja se on ostaa oma omakotitalo maalta. Se ei ole mahdollista nyt tällä hetkellä, mutta on joskus. 
Omakotitalohan on sitten sellainen ikuisuusprojekti, aina löytyy jotain tekemistä siellä joko sisällä tai pihalla. Selailen usein nettisivuja missä myydään taloja, haaveilen ja odotan.
Talossa pitää olla ainakin 4 makuuhuonetta, 5 olisi vielä kivempaa. Iso olohuone jossa takka, iso keittiö, kodinhoitohuono, 2 wc:eetä ja sauna.


Koska olen vielä äitiyslomalla niin tulevaisuudessa aion vielä palata työelämään ja laittaa pienemmätkin päiväkotiin, jo ensi vuonna. Haikeelta kun se tuntuukin.
Uskon että Sara tulee pärjäämään hyvin koska haluaisi nyt jo dagikseen, oli niin innoissaan kun kävimme hakemassa Juliaa eilen sieltä.

Eli minun mielestä ei aina tarvitse suunnitelmia, oikeastaan on ihanaa kun ei ole sillai mitään. Vihdoinki voi vaan olla ja nauttia siitä mitä on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3