7.9.2015

Meidän Päivä

Tänään päätin että yritän toteuttaa meidän päivä postausta, eli yritin kuvata melkein kaiken mitä ollaan tehty, se on oikeesti aika vaikeeta! Välillä unohtu ottaa kuvia. Mutta silti sain otettua todella paljon niitä, eli tässä tulee meidän päivä:

Heräsin herätyskelloon klo 7:30, en olisi millään jaksanu nousta kun lapsetkin nukku vielä. Torkutin 5min vielä. Sitten nousin ja herätin tytöt. Puin niille vaatteet ja sitten William ylös ja sama homma. Sitten ulkovaatteet päälle ja oli niin kiirus etten muistanu laittaa Julialle pipoo, onneks ei ollu kylmä.


Sitten tuli takas kotiin Saran ja Williaminkaa ja annoin heille aamupalaa.
Sen jälkeen he leikkivät omissa leikeissään, William laukun kanssa kävelytuolissa ja Sara nyt vähän kaikilla leluillaan samalla kun katsoi Teletappeja.


11 aikaan syötiin lounasta ja sen jälkeen lapset nukkumaan.


Mamman omaa-aikaa.

Serkkuni tuli käymään poikansa kanssa nopeasti kahvilla.
Lapset heräsi sitten siinä kans.


Oon tänään myös siivonnu, pessyt pyykkiä ja katoin läpi kaikki vaatteet eteisessä, kesävaatteet pois ja välikausi sekä talvivaatteet esille.
Isi pääsi töistä klo 14 ja me mentiin heti kauppaan ruokaostoksille.


Sitten tultiin kotiin, laitoin ruoat jääkaappiin ja oltiin hetken vain ja William meni päikkäreille.


15:30 aikaan mä olin jo aloittanu kokkaamisen ja mies lähti hakemaan Juliaa päiväkodista.
Ja sitten syötiin.Ruoan jälkeen lähdettiin puistoilemaan. William pääsi ekaa kertaa keinumaan ja hauskaa oli. Sitten mun akku loppu. Oltiin hetken puistossa, sitten tultiin omalle pihalle, mä hain kotoota hiekkalaatikkolelut ja mies jäi pihalle lasten kanssa kun mä menin sisään siivoamaan. Oli ihanaa olla hetki ihan yksin kotona.


Mieheni poimi minulle kukkia puistossa <3

Sitten Katja soittivat että voivatko tulla kahvilla käymään, eli kutsuin miehen ja lapset sisälle. Niitten kanssa meni sitten loppuilta ja kun he lähtivät söimme iltapalaa ja laitoimme lapset nukkumaan. Nyt mä kirjoitan tätä ja kohta aletaan varmaan katsomaan Frendejä ja syömään tacosipsejä.
Onko nämä postaukset vielä IN? 
Haluatteko joskus lisää näitä?


5 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta :) Teen sen illalla :P

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :)
  Ja hei, pakko kysyä tuosta sitteristä! Mä oon katsellut tuota ja se on yhtenä vaihtoehtona meidän tulevalle beibille.. Joten jos sulla ois kertoa siitä risuja sekä ruusuja, niin ois kiva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ruusut: Hyvä koska vauva voi hyvin nukkua siinä, kun menee ihan makuasentoon. Kehto. Tärinä on hyvä, musiikki on kiva ja siihen musiikkikeppiin saa eri leluja roikkumaan.
   Risut: Mä en tiiä oliko meillä joku viallinen mutta tärinän patterit kesti päivä-kaks ja sit piti taas olla vaihtamssa. Meni aika paljon rahaa pattereihin. Selkänojan kun sais vielä yhden askeleen ylemmäs istumaasentoon niin olis kans jees. Mutta poika viihtyy kuitenki. Vastasyntyneen ei saa edes vähän istumaasentoon koska vastasyntyny vauva ei pysy silleen.

   Mutta tää on silti tosi hyvä vaihtoehto tärinäsitteriks, koska monet muut on aika pieniä eikä vauva sitten kauaa niihin mahdu.. :)

   Poista
 3. Tutista kannattaa yrittää isommalla eroon mahdollisimman pian...hetken siinä kitinää saa kuunnella, mutta kannattaa kuitenkin!
  Arki se on parasta , elämä on laiffii, vai miten se menikään :)
  Ulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat Saraa, ni emme ole vielä valmiita sellaseen, tutti liian tärkee hänelle. Esikoiselta otettiin kans vasta kun oli 2,5v ja Sara täyttää ensi kuussa 2v. Eli ei vielä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3