27.9.2015

Sunnuntai

Tänään mä sain nukkua 10, mutta heräsin jo 9.. Miksi en osaa nukkua enään pitkään? Vaikka William valvotti aika paljon yöllä. Ja eilen tuli valvottua yli puoleen yöhön koska en saannu unta ilman mun miestä. 
Se siitä.. Tänään käytiin päivällä ruokakaupassa ja muissa kaupoissa kun yritin etsiä siskolleni syntymäpäivälahjaa. Oli vaikeeta löytää hänelle jtn, mutta lopulta päätin ostaa muumimukin ja täyttää sen karkeilla. Ostin myös itselleni kynttilöitä, tuikkuja kun ne oli loppu. Ja sitten löysin hajuveden josta oon jo kauan haaveillu.


Oli monta vaihtoehtoa, enkä millään osannu ekaks päättää, mutta sitten päädyin tähän. Aivan ihana tuoksu <3 Näitä tulee varmaan ostettua lisää ja eri tuoksuja koska ne tuoksut on vaan niin.. <3.

Kauppakärryssä Wiltsu on siirtyny vauvakaukalosta isojen poikien paikalle ja Sara siirtyi siitä tavarakoriin. Koska jos hänen antaisi kävellä vapaasti hän karkaisi ja juoksisi ympäri kauppaa. Juliallakin on vähän vaikeuksia pysyä rauhallisena kaupassa.

Iltapäivällä käytiin mun serkun luona kahvilla ja sen jälkeen mentiin mun siskon luokse synttärikahville. Siskoni oli tehny tosi hyvää suolasta piirakkaa.
Tultiin hetki sitten kotiin ja lapset meni heti nukkumaan. Ja nukahtivatkin heti!
Minä laitoin kynttilät palaamaan. Rakastan kynttilänvaloa ja asunnossa palaa tällä hetkellä 15 kynttilää :D.

Parvekkeella olevat kynttilät.


2 kommenttia:

  1. Lapsethan eivät saisi hygienia syistä istus kärryjen tavaratilassa, esim kengistä voi irrota vaikka mitä mikä siirtyy elintarvikkeisiin. Helsingin melkein joka kaupassa on ollut siitä tiedotteita ja joskus myyjät tulevat ihan suoraan siitä sanomaan, ymmärtäähän sen jos tarkkaan ajattelee niin toki bakteerit leviää. Eikä teidän kaupassa olla tultu sanomaan? Onhan se rasittavaa jos sara vain juoksee kaupassa mutta kannattaa opettaa pitämään kiinni kärryistä :) Näin pääsette kaupassa helpommalla ja ei tarvitse ajatella tuleeko joku valittamaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit, niin onhan toi totta! Ei ole kukaan tullu sanomaan. ja oon monesti nähny tällaista.. Joko opetetaan hänelle käyttäytymistä tai otetaa kaksi kärryä :D

      Poista

Kiitos kommentista <3