6.9.2015

Kuulumisia kuluneelta viikolta

Kulunu viikko on ollu ihana. Olemme palanneet takas arkeen. Olen saannut viettää enemmän aikaa vain Saran kanssa (Kun Julia ollut pk:ssa). Sara on ihan eri ihminen ilman Juliaa, kiltti, ihana ja osaa leikkiä yksin tuntikausia. Kun molemmat tytöt ovat kotona ne tappelee melkein kokoajan ja Sara kiusaa Juliaa kokoajan. Pilaa Julian leikit jne. Tekee hyvää Saralle ja Julialla saada olla erillään välillä. Sara oli myös mummolassa yökylässä to-pe yönä. Oli mennyt hyvin ja hän oli ollu kiltisti, hänkun on kaikkialla riiviö jos Julia on mukana, Veljeni oli kuulemma kysyny että onko edes sama Sara. Julialle tuli paha mieli kun hän ei päässyt mummolaan yökylään, mutta hänellä oli pe päiväkotipäivä. Mummo lupasi ottaa Julian ens viikolla yökylään.


Williamin lisäksi myös Sara on alkanu inhoamaan suihkua. Huutaa kun syötävä kans. En kyl tiedä mikä siinä on?! Yritän tehdä suihkusta leikkiä että viihtyisi edes sen hetken että saan hänet pestyä.


Eilen Lauantaina veimme Julian kirkon järjestämän kerhoon. Se on joka lauantai klo 11-13, siellä ne ovat ilman vanhempia. Laulavat, askartelevat, piirtävät ja leikkivät. Julialla oli kivaa siellä ja viemme varmasti uudestaan. Harmi kun Saralla ei ole mitään tuollaista, huomaa että häntä harmittaa kun Julia aina pääsee tuommosiin. Mut tää kerho oli kans 3v ->.
Muuten oltiin vaan kotona koko päivän ja mä kävin illalla Katjan kanssa kahvilla ja käytiin moikkaa pari kaverii jotka olivat juhlimassa. Vähän rupes tanssijalkaa vipittää ja olin jo melkein menossa mukaan, mut enmä sit jaksanutkaan. Odotan suosiolla ens viikon perjantaita kun mennään viettämään siskon synttäreitä.Tänään sunnuntaina meillä kävi miehen serkku perheineen kahvilla. Sen jälkeen me käytiin famolla.
Ja sen jälkeen vielä mummo tuli käymään kun Saran silmälasit oli jäännyt hänen luokse.
Illalla mentiin vielä vaunulenkille koko perhe ja Julia sai pyöräillä.Vaihdettiin famon kanssa tuplavaunuja koska nämä ovat paljon kätevämmät kun ne mitkä meillä oli.

Julialla on tänään ollut joku kauhea uhmapäivä!! On meinannu mennä hermot kerran jos toisenki. 
Ei osaa pukea sukkia - leikkinyt vessassa veden kanssa aamulla kun me vielä nukuimme - ruokapöydässä leikki maidon kanssa - aamuyöllä oli vienny Williamin tutin(KYLLÄ, Julia alkanu varastamaan tuttia Saralta tai Williamilta, tehny sen jo hetken.)

Onko olemassa mitään lapsilukkoa vesihanalle?


Huomenna uusi viikko ja mä joudun heti aamusta pakkaamaan kaikki lapset ulos ja viedä Julia päiväkotiin. Saa nähä miten tää nyt menee kun William on vanhempi. Pitäkää peukut pystyssä että ehdimme 8 päiväkotiin :D!


4 kommenttia:

 1. Kivan näköiset noi tuplarattaat! Näyttää kyllä tosi käteviltä eikä yhtään niin raskailta kun jotkut toiset. Meillä on suihkussa sellainen pieni puhallettava allas jossa Noel saa leikkiä suihkuttelun ja pesun aikana, ehkä voisi toimia teilläkin? Noel on kyllä vauvasta asti rakastanut vettä, kylpyä ja suihkua. Mutta toi allas on ollut kyllä tosi hyvä, siellä se istuu leikkiveneiden ja ankkojen kanssa ja saan itse peseytyä sillä välin ja siinä samassa Noelin :) Ostettiin se br-lelukaupasta ja hinta taisi olla vain 12€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa kivalta, mutta kun meillä on tosi pieni vessa missä suihkukaappi, niin en usko että mahtuu. On meillä kylpyamme lapsille, mutta ne leikkii vähän liikaa sen veden kanssa että sitä on kaikkialla ja meillä kanssa kissanvessa siel vessas. Siksi suihku on ainoo hyvä ratkaisu

   Poista
 2. Matilda had o nu på sommarn en periord att hon gallskrek i duschen, så de va bara ti tvätta fort o så bort, kanske de går över åt Sara o lika fort som de kom :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okej, vi får hoppas de :) Förut älska hon att duscha så man sku ju tro.

   Poista

Kiitos kommentista <3