8.9.2015

Millainen 6kuinen meillä asuu?

Williamilla on tänään ikää jo 6 kuukautta, 2 viikkoa ja 5 päivää.
Ja 6kk neuvolasta tein jo postauksen.

Ruokailu:
William on vasta nyt vähän yli viikko sitten alkanu syömään kunnolla ruokaa, ennen meni vaan muutama lusikallinen ja sitten alkoi sylkeminen. Nyt syö tosi hyvin ja jaksaa syödä puol purkkii, kokoajan menee lisää. William syö eniten mun tekemää ruokaa mutta välillä saa kaupan purkkeja. Ja hedelmät on vain kaupan. Aamupalaksi saa sellaisen rahkamaisen hedelmäpurkin (hedelmää menee koko purkki), koska William ei tykkää puurosta. Lounaaksi syö sitten lihaa/kalaa/kanaa ja kasviksia ja perunaa/bataattia/pastaa. välipalaksi hedelmää/marjoja ja päivälliseksi samaa kun lounaaksi. Iltapalaksi taas samaa kun aamupalaksi + velliä. William juo usein maitoa ruokailuitten jälkeen mutta välillä myös niitten välissä. William ei ole vielä saannut vettä.


Nukkuminen:
William herää edelleen yöllä, joskus kymmenen kertaa ja joskus 2 kertaa, mutta nukahtaa yleensä kyllä heti kun saa tutin tai maitoa. William herää 7-8 aikaan ja menee ekoille päikkäreille samaan aikaan Saran kanssa, eli n. 11 aikaan. Nukkuu tunnin-kaks. Iltapäivällä vetää vielä toisetkin päikkärit. Yleensä menee kahdella päikkärillä, mutta joskus kolmella. Illalla menee nukkumaan 19 aikaan.


Liikkuminen:
William liikkuu jo aika paljonkin (ainakin jos vertaa siihen että tytöt lähtivät liikkeelle vast 8kk->).
Hän pyörii napan ympäri, peruttaa, ottaa lelut hyvin käsiinsä. Menee ylös konttausasentoon ja heiluu. OSaa istua tuetta(voi joskus kaatua kans). Kaikkeen mihin vaan saa kiinni menee suuhun. Liikkuu hyvin kävelytuolissa ja repii kaiken alas mihin vaan ylettyy. Kääntyy selältä mahalleen.


Luonne:
William on iloinen ja tyytyväinen lapsi. Hymyilee kaikille ja on hyvällä tuulella. Viihtyy kauan yksin lelun kanssa. Hän vierastaa uusia ihmisiä/paikkoja ja myös ihmisiä ketä ei ole nähnyt pitkään aikaan. Äidin/Isän sylistä voi kyllä hymyillä ja jutella kaikille mutta kukaan "vieras" ei saa tulla ottamaan hänet liian nopeasti syliin koska sillon vierastaa ja alkaa sydäntä särkevä huuto.

Muuta:
Pelkää vettä kaikissa muodoissa (eli: kylpy, suihku, pyllypesu).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3