26.9.2015

Sisustustikkaat


Nämä ovat niiiiiiin i-h-a-n-i-a !
Olen niin kauan halunnut tällaisia ja nyt vihdoin ja viimein löysin yhdestä facebookin sisustusryhmästä yhden naisen joka näitä tekee. Sovittiin että hän tekee minulle isot ja maalaa ne valkoiseksi. Tavallisen väriset eivät olisi sopineet yhtä hyvin kun valkoiset meidän sisustukseen.
Sisustuskärpäinen on purrut minua tänä syksynä tosi kovaa, kokoajan pakkoa sisustaa tääl kotona ja tavarat vaihtaa paikkaa vähän väliä. Nyt tekee enemmän kun koskaan muuttaa isompaan taloon, tai nimenomaan TALOON, maalaisromanttiseen taloon. Saisi sisustaa ihanasti ja paljon. Haluaisin niin valkoisen takan. Löysin yhden talon joka on myynnissä ja siellä oli juuri sellanen unelmieni takka!! Valkoinen ja sellainen joka amerikan leffoissa on mihin sais hienosti jouluna joulusukat roikkumaan.
Koska tiedän että emme ole vielä hetkeen muuttamassa täältä niin haluaisin hankkia sähkötakan. Ne on kans niiiin kauniita. 


Tikkaat löysivät heti paikkansa ja ihanat tavarat jotka sain koristamaan sen. Haluaisin sellaiset ihanat sisustusvalopallot koristamaan tätä kans. Mutta luulen että nämä tikkaat vaihtavat paikkaa vielä monta kertaa.
Tiesittekö että syksyssä on parasta kun on pimeetä ja kynttilät tuovat tunnelmaa iltoihin. Siitä puhen ollen mun pitää käydä ostamassa kynttilöitä ja tuikkuja.2 kommenttia:

 1. Meillä on läjä heinäseipäitä tuolla varastossa ja tarkoitus on ollut, että tekisin niistä sisustustikkaat sekä meidän kuistiin että tyttöjen huoneeseen. Tyttöjen huoneeseen tulevat sisustustikkaat olisi tarkoitus maalata valkoisiksi, mutta ne kuistiin sijoitettavat saisivat olla ihan maalaamattomat/käsittelemättömät. Katotaan, milloin saan aikaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, ihanaa <3 Voin vaan kuvitella jos mulla olisi noita niin ylireagoisin ja laittaisin jokaiseen huoneeseen :DD
   Mut tyttöjen huoneeseen tulee joskus, sitten kun on isompia, koska epäilen että jos nyt niin kiipeilisi niitä ylös ja ne menisi rikki :/

   Poista

Kiitos kommentista <3