18.9.2015

Puistossa

Meillä oli kesällä tapana lähtee katsastaa Porvoon eri leikkipuistoja, Jotta lasten ei tarvitse kokoajan olla niissä samoissa. Tässä meidän lähdellä on 3 eri puistoa ja ne on jo aika nähtyjä. Eli tylsiä!
Aikasemmin viikolla näin yhden tuttavan kuvista että olivat käyneet jossai puistossa missä en ite koskaan ole käyny. Pyysin laittaa enemmän kuvia puistosta minulle ja se näytti tosi hauskalta puistolta. Kysyin vielä häneltä että missä tämä sijaitsee. Ja tänään kun mies sai ylläri vapaapäivän niin päätettiin mennä leikkimään tähän kyseiseen puistoon joka siis sijaitsee Porvoon haikossa.
Puistossa oli kaikenlaisia härpäkkeitä; Keinuja, kiipeilyjuttuja, liukumäkiä ja hiekkalaatikko. Puiston ulkopuolella oli myös sellainen Kuntoilupaikka aikuisille. Vaikutti kivalta. Puiston vieressä oli myös lintubongaajapaikka. Kiipesimme myös sinne ja katselimme lintuja meressä.
William pääsi myös ekaa kertaa leikkimään hiekkalaatikkoon ja se vasta kivaa olikin. Kun en huomannut hän kippasi pää edellä hiekkaan ja naama oli ihan hiekassa. Mutta ei loukkaantunu tai mitään, Teki vaan lähempää tuttavuutta hiekan kanssa :D.

PS! Eilisen postaukseen liittyen oli todella ihanaa että miehellä oli tänään vapaapäivä. Ja minä lähdin illalla ystävän luokse kahville. Teki todella hyvää päästä hetkeksi pois tästä. Tulin äsken kotiin ja mies lähti melkein samalla ulos moikkaa kavereita. :)

2 kommenttia:

  1. Kiva että tykkäsitte kans siitä paikasta ! :) t. Tuttava :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3