16.9.2015

2v tytön synttärilahjatoiveet

Enään kuukausi ja 4 päivää niin meidän tuo nuorempi neiti täyttää vuosia!!!! Musta tuntuu että mä odotan niitä enemmän kun hän itse. Hän ei oikein vielä ymmärrä kun yritän selittää että hänellä on kohta synttärit. Nooh, Toivottavasti sitten jotain kun laualamme hänelle aamulla ja tuomme lahjoja ja saa puhaltaa Kahta kynttilää.

Nyt jo on alkanu kyselyt, "Mitä Sara haluaa synttärilahjaksi?"
Ja tää on ekaa kertaa todella vaikea kysymys, tai siihen on todella vaikeeta vastata.. Koska Saralla on esim vaatteita, perii isosiskolta niin paljon (Tottakai ihanat vaatteet on aina tervetulleet ja lahjakortit ja pitkähihasii hän taitaa jopa tarvita(ei huppareita).)
Lelujakin meiltä löytyy vaikka kuinka paljon!! Sara tykkää leikkiä nukeilla, mutta niitä en todellakaan halua lisää tähän taloon. Niitä on nyt jo liikaa. Mutta nukentarvikkeitahan olis kiva koska Sara tykkää leikkiä nukeilla ja peitellä jne. Joku sellanen nuken kaukalo olisi kiva, meil on yks mut se on aika pieni.
Sara saa myös isojen tyttöjen sängyn syntymäpäivälahjaksi ja ostamme siihen ison peiton (sellanen mikä meillä aikuisilla on) niin lahjatoiveena olisi ainaki pussilakanat ja tyynyliinat uuteen tyynyyn kans. sellanen normi kun meillä aikuisilla kans.
- Nuken kaukalo - Sellanen jos olis vyö jonka saa kiinni ja auki, Sara rakastaa näperellä niillä.
Hedelmät joita voi leikata kahtia, tai mitkä vaan ruoat jotka voi tolleen leikata olisi varmaan Saran mieleen.
- Lahjakortit esim Lindexiin tai Kappahliin olis ensimmäisenä listalla, mutta miksi ei myös H&M:ään.
Skiphopin kerhoreppu - Sara(Mamma) haluaa juuri tuon kerhorepuksi, Koska Julialla on samaa sarjaa oleva leppäkerttu. Eli mikään muu reppu ei kelpaa paitsi jos on Skiphop ja tyttömäinen :D
Pussilakanat ja tyynyliinat - Aikuisten kokoa. Ei tarvitse olla juuri tuo. Mitkä vaan ihanat tyttömäiset käy.
Helpot palapelit - Sara ei ole paljoa koonnut palapelejä, eli siksi olisi hyvä aloittaa helpoilla.

- Vaatteita - Koko 92.

- Sara voisi myös olla kiinnostunut koruista, pinneistä tai muista hiusjutuista.

Tässä nyt oli jotain, toivottavasti kutsuvat keksii jtn mitä ostaa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3