24.1.2014

Tästä oli meidän perjantai tehty

Eilen illalla laitoin herätyksen 7:15! No tänään nukun ihanasti ja näen kivoja uniakin, kunnes heräsin kesken unen ja mietin että kuulinko äsken meidän summerin ääntä. Katoin kelloa ja se oli jo 8:22!!!! Olin nukkunut pommiin ja äitini oli jo meillä! Päästin hänet sisään ja puin nopeesti päälle ja juoksin ulos. Minulla oli hammaslääkäriaika kello 8:45. Tyttöjen ja mun äidin oli tarkoitus tulla mukaan, mutta ne suunnitelmat muuttui. Lähdin siis yksin matkaan. Hammaslääkärissä meni kaikki hyvin ja tulin takas kotiin. Äitini oli pukenu ja ruokkinu tytöt ja jopa SIIVONNU MEIDÄN KEITTIÖN!!! KIITOS MAMMA<3. Lähdimme sitten hakemaan mun miehen auto hänen työpaikan hallilta. Ja äitini suuntasi sieltä sitten uimaan ja minä lähdin tyttöjen kanssa Julian kummitädin luokse mamma-lapsi treffeille. Oli mukavaa ja kivaa :) Ja kaverini oli tehny hyvät tarjoilut. NAM!


Muut mamma lähtivät joskus 12 aikaan, mutta me jäätiin sinne siihen asti että mun piti lähteä hakemaan mieheni töistä :).

Haettiin mies ja sitten minä lähdin shoppailemaan. :)

@H&M Julialle.

Mammalle!
Olin unohtanu ostaa lisää velliä Saralle eilen ja meillä oli jäljellä VAIN 40ml, annoin kuitenki sen. Ja Sara yllätti ja nukkui 11h putkeen :). Otti takas univelat ;).

3 kommenttia:

Kiitos kommentista <3