22.1.2014

Sara 3kk + neuvola

SARA on JO 3kk vanha (Täytti maanantaina). Meneepä aika todella nopeasti. Sarakin on kehittyny paljon, nauraa ja hymyilee tosi paljon. Ja seuraa kaikkea mitä näkeä. Osaa pitää lelua kädessä jos hänelle laitat lelun käteen. Hän rakastaa vaipan ja vaatteiden vaihtoa. Kylvyssä viihtyy kans tosi hyvin. Ei halua enään olla makuuasennossa sylissä (Paitsi kun juo maitoa). Istua pitää saada että näkeekin jotain :D.
Sara on alkanu heräilemään öisin muutaman kerran, niin olen antanu nyt velliä 3 iltaa jos auttais, toinen yö meni vähän paremmin kun nukkuin 2h pidempään ennenkun heräs ensimmäisen kerran. Viime yönä heräs taas samaan aikaan kuten ennen. 

Sara tykkää peileistä <3
Tänään käytiin neuvolassa. :)Rokotteet laitto itkemään, mutta nopeesti oli paha mieli poissa :) Meinasi mammallakin tulla itku, ja Juliakin oli huolissaan pikkusiskostaan <3. Neuvolan jälkeen käytiin kaupassa ja Sara on nukkunu siitä asti vaunuissa, ja nukkuu edelleen ulkona vaunuissa. Nukkunu nyt 2h. Ruoka-aikakin meni jo. Käyn vähän väliin kattomassa että onko edes hengissä ja että ei ole kylmä. Tyytyväinen ja lämmin tyttö tuolla nukkuu. Toivotaan ettei kuume nousis illalla :).
Neuvolantäti sano että kun Sara juo niin usein ja paljon maitoa niin voisin harkita kiinteiden aloittamista parin viikon päästä. Ja sit hän sanoi vielä että voi olla että joudun hyppää maistelun ohi ja antamaan niin paljon kun haluaa :D Mitenii?! :DD Tämän hän päätteli siitä kun rota rokotteesta oikein suuttu kun hän otti sen välillä pois suusta :D. Ja sama oli kun annoin Saralle maitoa. Jos ottaa tuttipullon edes hetkeks ulos suusta niin kauhee huuto kun on niin nälkä.
Nälkäinen vauva mulla <3

Olin kyllä odottanu että Sara ois ollu vähän pidempi kun jouduttiin ottaa 62 käyttöön. Mut nekin vaatteet on iha eri kokoset. Jotkut ovat sopivat ja jotkut liian isoi viel.

2 kommenttia:

  1. Ihana Sara! Kauheeta ku noi vauvat kasvaa.. Siis meidän Dani on nyt jo 58,5cm vaik se on teidän Saraa kuukauden nuorempi.. Ollaan jouduttu kans ihan pienet vaatteet jo pistään poismeneviin :( yhyy!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sara oli vain 47cm kun synty et siks se on tollanen pikkanen<3 Tai siis pituudeltaan :D muuten se on tollanen pieni pulla <3

      Poista

Kiitos kommentista <3