1.1.2014

2014

Hyvää uutta vuotta 2014!

Ensimmäinen postaus tänä vuonna ;) Vieläkin vaikea uskoa että nyt on jo vuosi 2014.
Tänään me ollaan miehen kanssa oltu 2 vuotta kihloissa <3 Emme vietä sitäkään mitenkään tänään.

Maanantaina käytiin mummilassa, ja anoppi teki mulle tekoripset ;) Nyt on taas räpsyttimet. (Mun pitäis ottaa kunnon kuva niistä teille.) 

Näin meillä :D

Käytiin maanantaina kans mummolassa kahvilla.


Kissa riehui tv:n takana ja kun miehen piti ottaa se pois sieltä niin se meni nyttyyn makaamaan. :D 
Tiistaina pakkailin tyttöjen tavaroita kun anoppi tuli hakemaan ne yökylään. Oli vauvan ensimmäinen yö poissa munja miehen luota. Ajatus oli kauhea ja mua pelotti et miten pärjään. Mutta hyvin meni ja pystyin pitämään hauskaa. Ja vauva oli nukkunu melkein kokoajan vaan. :D Juliakin oli menny jo aikasin nukkumaan.

Vauva ei halunnut että äiti ottaa kuvan uudesta puvusta :D
Meille tuli Tiistaina eli siis uudenvuodenaattona porukkaa kylään ja juotii, syötiin sipsii ja juhlittiin! Kello meni aivan liian nopeasti eteenpäin ja läheni 00:00 liian nopeasti. ja hups yhtäkkiä kello olikin YLI 00:00, missasin vuodenvaihteen :O. Katsoimme kelloa kun se oli 00:10. Suutelin miestäni koska sillon oli 2 vuotta siitä kun mieheni polvistui eteeni ja kysyi että haluanko mennä hänen kanssa namisiin <3.
Lähdimme baariin, mutta itse en ollut kauan siellä. Menin sitten toiselle kaverille hengailemaan, hänellä oli siellä bileet. Kotiin tulin vasta 5 jälkeen ja sammuin heti. Tänään on ollut pikkasen huonoa oloa. Mutta eilen oli hauskaa!

Minä uutenavuotena.
Lapset tuli kotiin 14 aikaan tänään ja ollaan vaan oltu kotona. Miehen velipuoli ja hänen tyttöystävä kävivät kahvilla ja Metta-täti ja hänen poikaystävä pikaisesti. Muuten ollaan vaan hengailtu kotona.

Nyt nukkumaan ja huomenna takas arkeen kun mies lähtee töihin. Öitä!

1 kommentti:

  1. Lokakuisen äidille pukkaa haastetta.. http://oranssitalo.blogspot.fi/2014/01/hopinaa-haasteen-muodossa.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3