23.1.2014

Oireet rokotteesta

Ilta meni hyvin, ja Sara oli tyytyväinen, nukahti sitteriin 20 aikoihin, jolloin siirsimme hänet omaan sänkyyn jatkamaan unia. Kaikki meni edelleen hyvin. Menimme itse nukkumaan 22 aikaan. Itse en saannut unta, niin selailin puhelimella facessa, Instragramissa ja pelasin jtn. 
Klo 00:00 aikaan Sara rupes itkemään, annoin hänelle maitoa, ja sitten hän koitti jatkaa unia, mutta heräsi kokoajan itkemään. Sitten kokeilin häntä ja hän oli tosi kuuma, otin pyjaamas pois ja mittasin lämmön 38,5. :( Annoin lääkettä ja yritin hyssytellä uneen. Hän nukahti aina 5 minuutiks, sitten heräsi aina itkemään. Vuoroteltiin miehenkaa. 3.00 aikaan hän tuntui taas kuumemmalta. Annoin lisää lääkettä. Ja käskin miehen sohvalle nukkumaan että mahtuisimme Saran kanssa hyvin molemmat meidän sänkyyn. Hyssytellin Saran pari kertaa vielä uneen ja 4 aikaan hän sitten vihdoin ja viimein nukahti. 
Mutta 5:30 heräsi taas itkemään, annoin maitoa. Ja hän itki 6 asti jolloin nukahti.
Heräsin ite TODELLA väsyneenä sitten Julian huutoon 8:30. Sara nukku 9:30 asti. Kuume oli kuitenki onneks jo poissa, Ja tänään on voinnu paljon paremmin. Toivotaan siis että se on ohi nyt.

Näin väsynyt olen kun en nukkunut kunnolla yöllä.

Käytiin ennen lounasta ulkona ja samalla kirpputorilla. Löysin vaatteita vain Saralle ja kylpytuen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3