7.1.2014

Maanantai ja Tiistai

Eilen käytiin miehen veljen, hänen tyttöystävän ja niitten tyttären kanssa syömässä lehtipihvii Abc:eella. Namnam oli hyvää. Pojat söi siihen päälle vielä mega-aterian hesestä. Niillä taitaa olla pohjaton maha tai jotain?! :D Abc on myös minun työpaikka, niin muutama työkaveri tuli juttelee ja katsomaan Saraa. En ole käynyt siellä ollenkaan näyttämässä Saraa tai mitään. Julia pääsi ensimmäistä kertaa Abc:n leikkipaikkaan leikkimään. En voi uskoa että tyttäreni on jo niin vanha että hän haluaa sellaiseen paikkaan leikkimään. Vastahan hän oli niin pieni että istu vielä sylissä ja katseli maailmaa :)


Tänään kävin hakemassa miehen auton hänen työpaikan hallilta ja menin tyttöjen kanssa Julian kummitädin luokse. Tarkoitus oli olla siellä siihen asti et mies pääsee töistä ja sitten hakisin hänet, mutta hänellä sitten kesti vähän kauemmin siellä töissä niin jouduimme lähtee kotiin että Julia pääsisi nukkumaan. Sitten kun Julia heräs lähdimme hakemaan isiä, muistin taas miksi EN tykkää ajaa pimeessä. Tai edes ruuhka-aikaan kaupungissa..
Käytiin kaupassa ja tultiin kotiin tekemään ruokaa. Nyt Julia on laitettu sänkyyn ja tämän postauksen jälkeen laitan Saran sänkyynsä. Haluan että hän alkaa nukkumaan aikasemmin kun 22-23. Eilenkin mentiin nukkumaan 21, tai ainaki sänkyyn, mutta Sara ei sitten suostunu nukahtamaan, niin nousin hänen kanssa ja tulin katsomaan tv:eetä ja hän sitten huus 1-2h siinä ja mikään ei kelvannu.. Sitten en jaksanut enää ja laitoin sänkyyn, pari kertaa sai vielä antaa tuttia siinä sitten mutta sitten nukahti ja heräs seuraavan kerran 5 jälkeen kun mies täällä hääräili ennenku lähti töihin. VAIKKA olin saannu nukkua tänään sitten 8:30 asti niin olin silti aika poikki.

Sara eilen illalla.
Nojoo, mutta Sara ei nyt viihdy, eli sitä nukuttamaan --->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3