3.1.2014

Pientä stressiä ilmassa

Eilen mies oli töissä 9:30-00:10. Oli siis koko päivän poissa. Se oli aika tylsää kun on tottunut jo et hän on kotona. Mutta hyvin pärjättiin tyttöjenkin keskeen. Ja naapuri kävi aamulla kahvilla ja sitten tuli illalla vielä tänne hengailemaan. :) Sain uudet verhot laitettua ylös. Julia nukkui 2,5h päikkärit. Ja päivä meni loppujen lopuksi aika nopeasti. Molemmat tytöt nukahtivat 19-20 aikaan.

Hengailua :)

Minä söin herkkuja kun tytöt olivat nukahtaneet. Pitää syödä kaikki herkut pois talosta kun MAANANTAINA alkaa herkkulakko! ;)
Tänään käytiin koko perhe kaupassa ja Julian kummitäti kans. Kun ostettiin hänelle voileipäkakkutarvikkeet, hän leipoo siis 2 voileipäkakkua ristiäisiin.
Sitten ostettiin loput tarvikkeet ristiäisiin ja anoppi leipoo kakun, pullaa ja mokkapaloja :). Eli nyt on tarjoilujutut hoidettu! Mä en vieläkään tiedä että mitä laittaisin huomenna päälle :S STRESSIKÖ?!?!?!
En ole 100% varma vielä siitäkään että mitä vauvalla on päällä huomenna juhlissa. Onneks juhlat on vasta iltapäivällä.
Ristiäismekko on anopilla, hän ompelee siihen nimet. eli CHECK! Julialla on EHKÄ mekko, en oo vielä päättäny et minkä laitetaan hänelle. Huomenna tai sunnuntaina tulee sitten ristiäispostaus :).

Tänään tein tosi hyvää ruokaa meille :P Ihan normaalia jauhelihakastiketta ja makaronia, mutta lisäsin kastikkeeseen vielä paprikaa ja lihaliemikutiota ja AVOT, miten hyvää siitä tuli. Tänään pihalla oli kiva ylläri kun herättiin :)
Mies lähti iltavuoroon enkä tiedä monelta tulee. Eli olen tyttöjenkaa kotona taas. Molemmat nukkuu nyt, mutta kuhan heräävät niin katotaan varmaan vaatteet huomiselle kaikille :) Sit pitäis väähän siivota täällä jne. Onneks ristiäiset ei oo meillä niin ei tarvii siitä stressailla :D.

2 kommenttia:

  1. Hih jännää mikä teidän tytöstä tulee nimeltään:) Mä olisin tahtonu meille kans voileipäkakkuu ristiäisiin mutta ku todettiin ettei kauheen moni juhlaväestä ees tykkää siitä nii teen suolasena vaan piirakkaa ja pasteijaa. Stressiä pukkaa täälläkin!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää kans et mikä nimi teidän tytölle tulee :P Meillä taas kaikki syö voileipäkakkua ja siksi kaks :D

      Poista

Kiitos kommentista <3