10.1.2014

Enemmän tunteja päivään kiitos!

Miten musta tuntuu etten ehi enää bloggailemaan samalla tavalla kuin ennen?!
Sara on enemmän hereillä nykyään ja ulkona ihan kauhee sää kokoajan, sataa ja liian paljon vettä kaikkialla.. Pimeetäkin.
Eli ollaan leikitty sisäleikkejä tyttöjen kanssa. Juliallakaan ei ole ollut niin paha uhmakaan nyt tällä viikolla kun mitä muuten on ollu. Meillä on ollut ihan hauskaa yhdessä. Julia tottelee mua jo paljon enemmän kun mitä ennen. :) Sara taas on alkanu olee enemmän tempperamenttinen kun mitä ennen. Enää se ei ole se hiljainen tyttö joka vaan nukkuu vaan hänellä on myös mielipiteitä ja PALJON! Onneks kuitenki todella rauhallinen kun vertaa Juliaan ja mitä Julia oli n. 3kk iässä :).
Ja sillon kun taas ehtis kirjoittaa niin kotityöt huutaa tai sitten on vaan niin väsy ettei aivot toimi.
Oon kans päikkäriaikaan katsonut uutta sarjaa (Pretty little liars), On muuten koukuttava sarja. Ja HYVÄ. Mun mielestä siivoon täällä kokoajan ja silti se ei näy missään. Masentavaa.


Noniin, mutta mitä me ollaan sitten tällä viikolla tehty? Oltu kotona ja kotona ja vähän lisää kotona.. Noei! Käytiin me yks päivä Julian kummitädillä, ja eilen otin Julian mukaani ja menin kauppaan ja iltakahville hänen kummitätinsä luokse, otettiin vielä naapuri mukaan matkaan :).
Ja tänään käytiin mamma-lapsitreffeillä. Oli minun eka kerta tässä "ryhmässä". Oli ihan kivaa nähä muita äitejä ja lapsia, Ja olen aika varma että Julia tykkäs VIELÄ enemmän. Saa uusia kavereita, Juliahan rakastaa kavereita. Sen takia olisin hänen halunnut saada päiväkotiin muutamaks päiväks viikossa, mut täyttä on. Tänään oli puhe Porvoon päiväkodeista ja kaikkialla on kokoajan täyttä saa nähä miten saan tyttöni päiväkotiin sitten kun on sen aika oikeesti ja tämä mamma palaa työelämään kokonaan! Onneks ei ole sen aika vielä pitkään aikaan, vaan saan nauttia kotona olemista vielä kesään asti ainaki. Tai sillon äitiyslomaloppuu, ja katotaan nyt et joudunko lähtee tekee vklp töitä taas.

Tänään on PERJANTAI?! En voi ymmärtää miten tämä viikko meni niin nopeasti? Mut ihanaa kun on vklp. Mies kotona ja sais siivottua vähän paremmin kun joku vahtii lapsia.Tai sit lähetän miehen pois noitten kanssa :D. Saa nähä! Vaikka en oo päässy kirjoittaa blogia koko viikkoon niin oon miettiny blogia kokoajan että mistä pitää kirjoittaa ja nyt en muista yhtään että mistä pitikään kirjoittaa :D.
Mutta ainaki mun piti se kertoa että imetys loppui kun vauva oli vähän päälle 2kk. Tai oikeastaan loppu kokonaan uutenavuotena. Sarahan oli sillo mummilassa, ja mun tissit ei edes täyttyny sen aikana yhtään ja sen jälkeen Sara ei saannu mitää maitoa vaikka välillä valui maitoa tisseistä. Annoin sitten periksi ja tartuin kokonaan pulloon. Mutta hyvin on mennyt näinkin. Imettäminen olisi ollu helpompaa jos ei olisi tullut ongelmia sen kanssa.

Tinkerbella blogissa näin kivan postauksen missä hän kirjoitti IRC-Galleriasta ja laittoi kuvia blogiinsa sieltä. Mullaki on edelleen IRC-Galleriassa kuvia, en kyllä siellä käy kun ehkä kerrran puolessa vuodessa. Ajattelin jossai vaiheessa kans tehä siitä postauksen, laitan sieltä kuvia tänne ja muistelen menneitä.


Menneistä puheen ollen. En todellakaan tiedä mikä toi Google+ on.. Mutta kävin kattoo omaa googleplussaa, ja oli mulla näköjään profiili siellä. Ja siellä mulla oli kans kuvia, PALJON kuvia. Oli kai niitä kuvia mitä oon koko blogin aikana tänne lisänny. Mutta oli kiva nähdä ne sillai kansiossa. Se oli paljon kuvia Juliasta 4kk---> Miten se aika on menny niin nopeasti ettei muista Julian olleen tuon näköinen ja oloinen jne. KAMERA!!!! Maailman paras keksintö <3 Muuten ei voisi muistaa mitään ja miten suloinen joku oli vauvana, tai muita hetkiä elämässä! 


Jossai vaiheessa tulee myös postaus Julian lempikirjasta. Näette sitten miksi...


Nyt en jaksa enemoää kirjotella tällä kertaa. Toivottavasti muistin tärkeimmät asiat :D.

2 kommenttia:

  1. Tuttu tunne ku vaan siivoaa eikä se näy missään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ja sit kun oot kerranki siivonnu sillee et se näkyiski niin ei mee kauaa niin joku sotkee senkin :D

      Poista

Kiitos kommentista <3