15.1.2014

Sellainen Keskiviikko

Meijä aamu alkoi aika hyvin tänään. Meillä oli aika vähän maitoa jäljellä Saralle, mutta olin laskenut että hyvin riittää aamun asti kunnes mennään kauppaan. Noh, eiköhän Sara päättäny herätä MONTA kertaa viime yönä?! Tottakai! Aamu 7 oli enään 60ml jäljellä. Se töytti Saran mahan vähäksi aikaa, joten mies joutu lähtee Abc:eelle hakee lisää maitoa. Ainakin heräs koska ulkona oli sillon kuulemma TODELLA KYLMÄ!! :D  Sillä aikaa kun mies oli kaupassa niin Juliakin ehti herätä, ja molemmat tytöt oli päällepuettuna ennenku mies ehti kotiin.

Kävin sitten suihkussa ja puin itseni päälle ja lähdettiin koko perhe kauppaan ja tällä kertaa isompaan kauppaan koska piti löytää Julialle kypärämyssy.
Julia sai kävellä kaupassa oman pienen kärrynsä kanssa, ja tykkäs kovasti. :)

Joka kerta kun tuli sellanen mainostv vastaan niin Julia pysähti siihen katsomaan sitä :D.
Kotiin kun tultiin alettiin tekemään ruokaa (uunilohta ja muussia nam!)
Sitten mieheni jo lähtikin iltavuoroon :( Tylsiä nämä iltavuoroviikot kun ne tuntuu niin pitkiltä ja tylsiltä.
No, onneks tänään äitini, siskoni ja veljeni tulivat tänne viihdyttämään meitä. 
Sitten sen jälkeen olen siivonnu, pyykannu ja ollu vaan. Molemmat tytöt nukahtivat tuossa 19 aikaan. Julia olisi ollu valmis jo 17 lähtee sänkyyn :o :D Mutta hän nukkuikin vain 50min päikkärit.


Saralla on varmaan joku tiheän imun kausi, tai ainakin toivon niin. Eilen ja tänään syönny n. 160ml 2 tunnin välein. Ja päivässä juo enemmän kun mitä pitäisi. Toivon siksi koska haluun et tasaantuu takas siihen et söisi 3-4h välein. Koska muuten alkaa vaikuttaa siltä ettei maito enää riitä kun ei täyty masu tarpeeks kauan. Kokonaiset yöunetkin on hävinny. Tottakai tämän ikäinen saa herätä öisin syömään. Mutta kun Sara on alusta asti nukkunu melkein kokonaisia öitä. no saa nähä miten jatkuu. Kuhan ei vielä tarvii kiinteihin lähteä :D en ole vielä valmis siihen sottaamiseen, ja sehän tarkoittaa myös sitä ettei Sara ole enään vauva :(..

Tehtiin Jullen kanssa Duplolinna :P
Nyt kattelen tässä samalla Salkkareita ja sitten alan kattoo Pretty Little Liarsia.

Ostin tänään kaupasta tätä Teetä ja se on tosi hyvää <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3