30.1.2014

Saran ruokailut ja nukkumiset

Onpas tämä viikko mennyt nopeasti kun nyt on jo Torstai. Silti minusta tuntuu että tää ei lopu koskaan. Niin tylsiä nää miehen iltavuoroviikot. Kun yksin oon tyttöjen kanssa.

Sara on nyt 3 päivää saannu maistaa maissia, ja hyvin on mennyt. Ei ole vielä syönnyt isoja annoksia vaikka olenkin antanu niin paljon kun on halunnut syödä. Mutta näyttää kyllä siltä että tykkää siitä.
Seuraavaksi maistamme joko porkkanaa tai puuroa. Ajattelin alkaa antaa puuroa illalla vellin sijalle. Jos täyttäis masun paremmin. Olen kuullut monta kertaa että velli on aika turha. Ja eihän se velli koskaan Julialla tehonnu mihinkää.


Sara RAKASTAA lattialla lelukaaren alla olemista :). Osaa jo tarttua leluihin ja ohjata niitä suuhunsa. KAIKKEA pitää maistella mitä vaan suun lähelle tulee tai mistä saa kiinni ja ohjattua suuhun. Käsiäkin maiskuttaa kokoajan.


Eilen päätin että nyt loppu se et Sara VAIN nukahtaa sitteriin tai syliin, vaan hänen on pakko alkaa oppii nukahtamaan omaan sänkyyn. Löysin vielä Julian vanhan nallen jota vetää narusta ja se alkaa soimaan. Laitoin sen Saran kaveriksi sänkyyn, ja hän kuunteli eka sitä ihan ihmeissään, yritti alkaa huutaa, koska ei haluu jäädä sänkyyn. Paijasin hetken ja hän nukahti. Heräs kuitenki sen jälkeen muutaman kerran itkemään. Mutta sitten nukahti. :) Eli todella hyvin meni. Toivotaa et jatkossa menee yhtä hyvin :).
Sara herää nykyään 2 kertaa yössä. Nukkuu siis noin 20/21-03/04-07-8:30/9.


4 kommenttia:

 1. Munkin pitäs lopettaa tuo sitterissä/sylissä nukuttaminen, mutta se on vaan niin helppoa! Iltasin kyllä laitan vaan sen sänkyyn ja huutelun saattelemana se sinne nukahtaakin jonkun ajan päästä. Pitäs vaan alkaa totuttaa se päivälläkin nukahtaa niin. Yksin ollessa vaan ne huudot on niin rasittavia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Sarakaan nuku päivällä ollenkaa omassa sängyssä. :/ Ja mäki antaisin sen illalla huutaa JOS se ei herättäis isosiskoaan sillä. Nytkin nukahti kiltisti omaan sänkyyn äsken kun vähän paijasin :)

   Poista
 2. Puuro on parempi vaihtoehto kuin velli ehdottomasti, täyttävämpää eikä siitä tule iltapullokierrettä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3