14.1.2014

Kylmää ja talvea.. Nyt vasta!

TAAS mennyt muutama päivä siitä kun olen viimeksi kirjoitellut. Anteeks! Täällä on nyt vaan ollu kaikenlaista. Ja nyt miehellä on iltauvoroviikko, niin huonosti ehtii. Tänään mies on aamu JA iltavuorossa :/.

Tämä pitkä taukoilu ei todellakaan sovi mulle, nytkin sain miettiä tosi pitkään et mitähän sitä tulikaan tehtyä vklp ja minä päivänä tehtiin mitä :D.

Lauantaina naapurit tuli aamupäivällä tänne leikkimään. Ja sen kyllä huomas kun siivosin Julian huoneen sillä aikaa kun Julia söi lounasta ja lapset oli revinny Julian vaatteita ulos vaatekaapista ja kaikki lelut oli revitty ulos kaikista laatikoista :o Huoh, Lapset! :D.
Metta-täti kävi kans kylässä.
Iltapäivällä mentiin miehen veljen ja hänen tyttöystävän luokse. Oltiin sitten siellä koko loppuilta.

Sunnuntaina lähdettiin heti aamusta miehen isän ja vaimon luokse. Siellä meni sitten koko päivä, siellä oli meidän kanssa myös miehen veli ja tyttöystävä ja niitten tytär. Metta-täti kävi kans siellä kahvilla perheensä kanssa :), Eli siellä oli aika iso show kun paaaljon lapsia samaan aikaan :) Näillä lapsilla ei tuu kyllä koskaan olee tylsää kun suvussa niin paljon lapsia kenen kanssa leikkiä :).


Lähdettiin kävelylle ja tarkoitus oli ottaa Julle mukaan pulkassa, mutta huomasin että hän on AIVAN LIIAN väsynyt, niin jätettiin hänet kotiin nukkumaan. Ja hän sitten nukahti heti <3.
Minä, miehen veli ja tyttöystävä ja miehen sisko mentiin sitten kävelemään otettiin Cassandra ja Sara mukaan, molemmat nukkuivat vaunuissa ja sitten otettiin vielä 4 koiraa mukaan :).

Hihi <3
Illalla sitten kotiin että tytöt pääsis nukkumaan ajoissa.

Maanantaina naapuri tuli heti aamusta käymään. Meijän oli tarkoitus lähteä koko perhe kauppaan, mutta menin sittenkin yksin naapurin kanssa. Ostin Julialle ruokaa ja meille kaikille lounasta.
Mies lähti 13 aikaa iltavuoroon ja naapuri jäi meille hengaa hetkeks. Sitten kun hän lähti ja tytöt nukkuivat niin aloin kattoo Pretty Little Liarsia :P Oon kattonu sitä koko vklp ja nyt jo menossa toinen tuotantokausi.Sara tykkää tosi paljon siitä kun saa katsoa läheltä kun Julia leikkii :) Sara ei pysy millään paikallaan kun on niin innoissaan. Sara on alkanu oikeesti viihtymään tosi paljon lattialla leikkikaaren alla. Se on hyvä asia! :)


Päätin kans kylvettää molemmat tytöt eilen. Ja hyvin meni..
Ensin kylvetin Saran ja kun hän oli valmis otin hänet vessan ulkopuolelle lattialle, Julle kylpyammeeseen ja sitten kuivasin Saran ja puin hänet samalla kun näin että Julia ei huku :D.Saran ilmeet <3

"Eka olin mahallani sitten käännyin ympäri selälleen <3"
Sara kääntyy todella usein ympäri kun laittaa mahallaan.Ottaa ihan vauhtia silleen että pää kääntäis hänet ympäri :D.

Tänään on TODELLA KYLMÄ ulkona.. -17.
Niin ja tännehän on VIHDOIN tullu TALVI! <3
Saa nähä mitä keksitään tänää, kun mies on KOKO päivän poissa.
Meille saa tulla kylään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3